HTC One Max vs Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy s4Samsung Galaxy s4

På slutten av året kommer mange terminaler, som er bestemt til å være stjernen i hvert merke innen utgangen av 2013. De har alle veldig varierte egenskaper og spesifikasjoner. I dag skal vi sammenligne HTC One Maks som er i ferd med å nå markedet med et av målene for det.

skjerm

Samsung økte størrelsen på skjermen på Samsung Galaxy s4 i år opptil 5 tommer med en Full HD-oppløsning og 441 piksler pixeltetthet, mens HTC One Maks Det ser ut til at den vil komme med en 5,9-tommers Full HD-skjerm og derfor med en lavere piksletetthet ved å introdusere den samme oppløsningen med nesten en tomme mer.

prosessor

Galaxy S4 bruker Qualcomm Snapdragon 600-prosessorer på 1,9 GHz firkjerne eller Exynos Octa ved 1,6 GHz, avhengig av versjon, mens HTC One Maks vil ha en Snapdragon 600 i henhold til de siste ryktene.

HTC One Maks

Lagring og RAM

Selv om det ikke er tilgjengelig i alle regioner i Samsung Galaxy s4 Det tilbys med kapasiteter på 16 GB, 32 GB, 64 GB og kan utvides gjennom microSD-kort. RAM-en til den koreanske terminalen når 2 GB. På den annen side har vi HTC One Maks Den vil ha en enkelt versjon i denne forbindelse som vil ha 32 GB intern lagring og kan også utvides gjennom microSD-kort. Når det gjelder den taiwanske terminalens RAM når den samme 2 GB RAM som Samsung Galaxy s4.

kameraer

Han Samsung Galaxy s4 Det har det velkjente Samsung-kameraet med sine 13 Mpx, og som gir en virkelig god kvalitet. Når det gjelder frontkameraet, har det 2 Mpx. I tilfelle av HTC One Maks Den vil ha samme kamera som HTC One, det vil si at den vil bruke den samme Ultrapixel-teknologien for å gjøre hver piksel i bildet større. Vi har begge et 4,1 Ultrapixel-kamera. Når det gjelder frontkameraet til HTC One Maks holder seg på 2,1 Mpx

Operativsystem

Det er veldig sannsynlig at HTC One Maks traff markedet med Android 4.3 Jelly Bean mens Samsung Galaxy s4 er for øyeblikket på Android 4.2.2 Jelly Bean. Imidlertid forventes det at Samsung vil oppdatere Android 4.3 Jelly Bean på kort tid og til og med Android 4.4 KitKat vil nås om ikke så lenge.

Tenker du på HTC One Maks som en fremtidig terminal?