HTC One Mini 2 kommer denne måneden i grått, sølv og gull

HTC forbereder HTC One Mini 2, en redusert versjon av den nye HTC One M8. Takket være lekkasjene, vet vi allerede utseendet og noen spesifikasjoner på denne slående smarttelefonen.

HTC One Mini 2 vil være tilgjengelig kl grå, sølv og gullfarge. I tillegg etterligner designet praktisk talt den store HTC One M8, bare den er mindre. Skjermen holder seg 4,5 tommer.

Bilde - HTC One Mini 2 kommer denne måneden i grått, sølv og gull Bilde: Evleaks

En slik skjerm vil ha en HD-oppløsning på 1280 x 720 piksler. På den annen side kommer det med prosessoren Qualcomm Snapdragon 400 quad-core 1,4 GHz, som er ledsaget av 1 GB RAM. Den har også 16 GB intern lagring.

De HTC One Mini 2-kamera vil ikke være DuoCamera som sin eldre bror. Den holder seg i en tradisjonell sensor 13 megapiksler med LED-blits. Kameraet foran vil være 5 megapiksler som filtrert. Selvfølgelig vil den ha WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.0 og Android 4.4 KitKat-tilkobling med HTC Sense 6.0-tilpasning.

Som vi sier, designen til HTC One Mini 2 vil spores til den til HTC One M8. Og dermed, blir aluminium selv om med litt mer tilstedeværelse av plastelementer på kantene. Den vil også ha et dobbelt BoomSound-høyttalersystem.

HTC One Mini 2, pris og tilgjengelighet

Foreløpig er de alle lekkasjer, så verken de nevnte spesifikasjonene eller andre data kan garanteres. Prisen forventes å være ganske lav, men du kan ikke forvente et godt kjøp med disse egenskapene. I alle fall HTC One Mini 2 vil sannsynligvis bli presentert denne måneden.

Via: GSM Arena