Uncategorized

HTC One og Samsung Galaxy S4 GPE mottar Android 4.3

Google slapp Android 4.3 Jelly Bean for Nexus-enheter for en uke siden, og til slutt HTC One og the Samsung Galaxy s4 GPE (Google Play Edition) har mottatt oppdateringen tidligere i dag. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

HTC One og Samsung Galaxy S4 GPE mottar Android 4.3HTC One og Samsung Galaxy S4 GPE mottar Android 4.3

HTC One og Samsung Galaxy S4 GPE mottar Android 4.3

Mange Samsung-brukere venter på at en ny oppdatering skal tilby Android 4.2.2 eller Android 4.3 på din Samsung Galaxy S3 eller Samsung Galaxy Note 2, selv om det antas at de fortsatt har noen dager til med lang og utålmodig venting. Det var et fullstendig sjokk at eldre enheter som Galaxy S2 Plus fikk Android 4.2.2-oppdateringen og S3 og Note 2 ennå ikke.

B√•de Galaxy S3 og Note 2 er store enheter, og selv om disse med en viss tid allerede er p√• markedet kan disse fortsatt sammenlignes med andre mobiler p√• markedet i dag. Samsung b√łr virkelig vurdere √• ta mer vare p√• kundene sine og ikke fortsette √• gi ut smarttelefoner som om verden er slutt.

Og er det virkelig denne gesten fra Samsung, som har forårsaket enormt sinne blant et stort antall av de lojale fans. Når vi nå vender tilbake til temaet for nyhetene, må det bemerkes at i dag HTC One og Samsung Galaxy S4Ja, GPE, har mottatt den etterlengtede oppdateringen til Android 4.3.

Denne nye oppdateringen har totalt 150 MB og kan lastes ned på måter som alle allerede vet.

Og leserne våre,Du har allerede mottatt oppdateringen av Android 4.3 i din HTC One eller Samsung Galaxy S4 GPE?

Articoli correlati

Botón volver arriba

Ad blocker detected

You must remove the AD BLOCKER to continue using our website THANK YOU