HTC ONE oppdatering 4.4 kit kat kommer snart

HTC ONE vil motta KIT KAT

Ryktene begynner å vises på Twitter som synes grunnlagt at oppdateringen til Android 4.2.2 Kit Kat for han HTC ONE, og det er at han har vært en fremtredende bidragsyter til XDA-samfunnet, micke1986 som har lagt ut på twitter at HTC ONE vil begynne å motta Android 4.2.2 ka-settt via OTA på et tidspunkt som ikke er så langt i tid.

Til å begynne med de heldige innehaverne av en HTC ONE Internasjonal og gratis versjon vil være den første som mottar denne forventede oppdateringen, resten må vente litt mer tid til resten av versjonene blir utgitt.

Men siden dette er uoffisiell informasjon, må denne informasjonen tas forsiktig og brukere av HTC ONE Vi blir informert om ankomst til forventet oppdateringsvarsel tilgjengelig.

Selv om det også er sant at HTC-selskapet den gangen sa at oppdateringen av flaggskipet ville begynne i slutten av januar, så det ser ikke ut til at vennen micke1986 er på feil vei når han gir oss denne informasjonen, og denne gangen ser det ut til at han venter på Eiere av HTC ONE kommer kanskje til å bli utført og med Android 4.4.2 i hjertet av terminalene.