HTC One vs Samsung Galaxy S4, sammenligning av batteriene

HTC One vs Samsung Galaxy S4, lager vi en liten komparativ blant batteriene, et veldig viktig aspekt å ta hensyn til i dag.

HTC One vs Samsung Galaxy S4HTC One vs Samsung Galaxy S4, sammenligning av batteriene

HTC One vs Samsung Galaxy S4, sammenligning av batteriene

Som han HTC One Som Samsung Galaxy s4 de er to komplette terminaler i hver sin aspekt. Begge terminaler har utrolige maskinvarekarakteristika og er mer enn i stand til å bevege seg rundt et hvilket som helst område med total flyt.

Gjennom de siste dagene har vi vært vitne til et variert antall sammenligninger mellom de nye flaggskipene til Samsung og HTC. Men hvis det er noe som forbrukerne i økende grad er opptatt av, er det batteriene til de nye enhetene.

Vi ser hvordan maskinvareverdenen skrider frem, men vi kan ikke si det samme om batterier. De fleste nåværende terminaler overlever vanligvis ikke hele bruksdagen, og det er derfor vi mener det er praktisk å gjøre en liten sammenligning mellom batteriet til HTC One og batteriet til Samsung Galaxy S4.

For å starte, og som alltid er tilfelle, går vi med de tekniske dataene.

Han Samsung Galaxy s4 Det drives av et batteri på 2600 milliamp, et ganske bemerkelsesverdig tall, men ikke nok for det store forbruket som kreves av hver komponent i en slik terminal.

HTC One, batteriHTC One, batteri

Tvert imot, HTC One reduserer en slik kapasitet med 300 milliamp for å bo på totalt 2300 milliamp. Men som i mange tilfeller betyr ikke et høyere tall alltid høyere ytelse, så vi bestemte oss for å prøve det selv.

For å starte, skal vi fange opp resultatene som er oppnådd av begge terminalene når vi snakker. Samsung Galaxy S4 tålte opp til totalt 13 timer og 53 minutter, sannheten er at den ikke er dårlig.

På den annen side, HTC One Han var også i stand til å nå 13 timer, selv om minuttene ble redusert til 38. Kort sagt, i denne første omgangen klarer begge terminalene seg ganske bra, det var en forskjell på latterlige 15 minutter mellom dem.

Når vi går litt på emnet, er det verdt å kommentere at terminalen som varer lengst i samtalsmodus for tiden er Motorola RAZR MAXX som var i stand til å tåle totalt 21 timer og 18 minutter i samtalemodus. Utrolig sant? Nexus 4 kommer heller ikke til kort med totalt 14 timer og 17 minutter.

Når vi kommer tilbake til HTC One og Samsung Galaxy S4, må det sies at vinneren i emnet nettlesing var HTC One.

Han Samsung Galaxy s4 Han var i stand til å overleve generøse 8 timer og 42 minutter, uten tvil, en tid som ikke er dårlig i det hele tatt. Men likevel, og til tross for at den hadde lavere batterikapasitet, var HTC One en vinner som kunne vare totalt 9 timer og 58 minutter. Seksjon der vinneren er udiskutabel seier HTC One med mer enn en times fordel i forhold til Samsung Galaxy S4.

Og det er at til og med iPhone 5 gir oss større autonomi innen navigasjon med en total tid på 9 timer og 56 minutter.

Samsung Galaxy S4, batteri

Men hva skjer når begge terminalene blir utsatt for en kontinuerlig videoavspillingstest?

Vel, den Samsung Galaxy s4 Han var i stand til å tåle en opprivende 10 timer og 16 minutter. HTC One var ikke mindre og klarte også å motstå i løpet av 10 timer og 2 minutter. En annen seksjon der begge terminalene er ganske jevnt til tross for den lille forskjellen i batteri som finnes mellom dem.

Kort sagt, og hvis vi må gi et endelig resultat, kan vi bekrefte at både Samsung Galaxy S4 og HTC One er ganske jevn når vi snakker om autonomi.

Dette bekrefter regelen om at et høyere antall krever høyere ytelse. Og det er at selv om HTC One Den har totalt 300 milliamp mindre, forskjellen i autonomi mellom de to er nesten ubetydelig.

Med dette er det tydelig at begge terminalene også klarer seg ganske bra når det gjelder batterier, selv om det er klart at dette kan være mye bedre, se eksemplet på Motorola Razr MAXX som er i stand til å nå nesten utenkelige autonomifigurer.

Nå, og som vi alltid gjør i denne artikkeltypen, vil vi gjerne vite hva leserne våre synes om den, og om de har klart å bekrefte autonomien til noen av disse terminalene.

Har du hatt muligheten til å prøve noen av disse terminalene? Hvilken holder du, HTC One eller Samsung Galaxy s4?.