HTC One X og One X + vil ikke oppdatere Android 4.4 KitKat

Det som virket absurd, endte opp med å bli ekte, HTC One X og One X + -terminalene vil ikke se Android 4.4 KitKat, den siste versjonen av Googles mobile operativsystem ifølge uttalelser fra selskapet selv gjennom Twitter.

HTC One X +

Denne nyheten skulle være en mediebombe, kanskje av den grunn ble det besluttet å kunngjøre på Twitter at det er et massemedie, problemet er at HTC One X og One X + er relativt unge mobiler, det vil si med nesten 14 måneder siden lanseringen er det allerede kunngjort at de ikke vil ha en OS-fornyelse. Hva skjer?

For ingen gikk nyheten ubemerket merke, og det er at det er flere ting som er blitt kombinert i kunngjøringen, der det vanskeligste er kanskje at det å være en telefon så godt utført vil bli sittende fast i Android 4.2.2, selv om det fungerer bra og stabil til enhver tid.

Det var kjent at med den kunngjorte nyheten ville det være skuffelse hos brukerne, men utover det og tenke litt mer, innser vi at kunngjøringen ikke er så ille, men den demonstrerer den tøffe virkeligheten for teknologielskere, som er « behovet for å alltid ha det siste ».

HTC One X fungerer veldig bra, de tilbyr en veldig god opplevelse både i bruk av kameraet og i lyden, men hva med oppdateringene? De er egentlig ikke et problem, siden OS-endringene er viktige, men de endrer ikke en terminal fra dårlig til god, men forbedrer heller noen aspekter ved brukbarhet. Problemet er ikke å ha det siste.

android-kitkat

Med Jelly Bean og Sense 5, HTC One X og One X + vil dø i hendene på sine nåværende eiere, vil de bli solgt på nytt for å skifte til mer moderne eller forlatte etter anskaffelsen av en eksponent som Samsung Galaxy S5, men hva Han passerte? Hvorfor uinteressen?

Vi er sikre på at ideendringen til brukerne ikke var basert på det faktum at de ikke hadde Android-oppdateringen som tillot bruk av Bluetooth med lav energi for konstant synkronisering med andre enheter, men for ikke å ha det siste, for hold deg bak, for ikke å være den beste av selskapet som produserte det.

Den beste måten å selge mobiler for tiden er å gi ut en annen versjon hvert halvår, kutte levetiden til de som allerede er på markedet (slik de har gjort med disse to HTC-telefonene) og tilby oppgraderbare alternativer i siste øyeblikk. Ingen forstår hvordan en Motorola Moto G kan ha den nyeste versjonen og en HTC One X ikke kan, men det er en realitet du må takle.