HTC UEFA Champions League Trophy, smarttelefonen for Champions fans

UEFA Champions League-supportere De er heldige, siden vi nå har den perfekte smarttelefonen for å følge den beste fotballkonkurransen i verden. Logoen på baksiden av terminalen gir den så “fotball” berøring som enhver fotballelsker vil ha i hendene. Den skiller seg hovedsakelig ut for sin upåklagelig aluminiumsfinish i tillegg til teknologi Boomsound, som tilbyr imponerende lydkvalitet.

Tekniske spesifikasjoner HTC UEFA Champions League Trophy

“Fotball” -terminalen til HTC har en skjerm av 5 ” på 1080p. I prosessor integrerer den en Snapdragon 801 2,3 GHz, med 2 GB RAM og en intern lagring av 16 eller 32 GB utvidbar via MicroSD opptil 128 GB. Det bakre kameraet er Dobbelt type UltraPixel (4 Mpx) og fronten på 5 MP. Operativsystemet som integreres er Android 4.4.2 kan oppgraderes til 4.4.3.

I tillegg til sin imponerende lyd takket være BoomSound-teknologi, har den også Motion lansering, noe som gjør at vi til enhver tid kan vite hvor den befinner seg og dens bevegelser. Som forventet kommer den med produsentens egen app, Fotballfôr, som vi kan vite alt om UEFA-konkurranser i sanntid.

HTC UEFA Champions League Trophy handler om en “Samlerutgave”, så det vil ikke være veldig lett å få det til. Vi kommer bare til å få tak i denne terminalen gjennom HTC-kampanjer. Som for pris og tilgjengelighet alt er i luften, selv om det for sine utrolige funksjoner og eksklusivitet kan ha en ganske høy pris.

Last ned Football Feed

nedlasting

Hva synes du om denne terminalen?

Tabla de contenidos