contadores Skip to content

HTCs Nexus 9 kan avdukes 16. oktober

Ankomsten til Nexus 9 kan være veldig nær

Vi fortsetter å snakke om internett-søkegiganten, Google, som kunne introdusere nye medlemmer av Nexus-familien i oktober, som publisert i en ny rapport. En “anonym informant” har pekt på co-grunnleggeren av MoDaCo teknologiportal, Paul O’Brien, som mener at HTC Nexus 9 kommer ut 16. oktober.

Dette er noe som det bør tas med stor forsiktighetSom en tweet som refererer til en tilfeldig informant, tilbyr ikke mye pålitelighet. Imidlertid antar vi et øyeblikk at telefonens navn og dato er bekreftet, kunne vi forutse den formelle lanseringen av Android L ved siden av, ettersom Google bruker lanseringen av nye Nexus-telefoner og nettbrett som debut for alle større oppdateringer. av operativsystemet.

At dette kan skje i midten av oktober er noe som gir mening og sammenfaller med Android-utgivelsen fra høsten før . Dessuten er Nexus 5 i ferd med å feire sitt første jubileum 31. oktober, noe som kan antyde at Motorola jobber for å få det nye apparatet for dette året.

nexus-okt-9

Flere måneder med rykter om Nexus 9

De siste månedene har ført til mange lekkasjer og rykter som snakket om en Nexus 9. tablett. Mer nylig har bilder av en tastatursak angivelig dukket opp fra å tilhøre enheten. I forrige uke kan jeg se at Nvidia anklager mot Samsung og Qualcomm, noe som noen tror kan skyldes at en Nexus med K1 Tegra 9-prosessor.

I tillegg til den kraftige prosessoren, kan annen maskinvare for HTC Nexus 9 omfatte a bakkamera med en kvalitet på 8 megapiksler og 2 GB RAM. Nettbrettet, kjent av kodenavnet Volantis, kan bare være ett av flere nettbrett laget av HTC.

Nexus-9-oktober-2-

Som påpekt av C | Net, HTC nektet å kommentere nettbrettet som ryktes., så det er noe som ikke kan bekreftes på noen måte. Det er på tide å vente noen uker og se hvordan hendelser utspiller seg for å prøve å ha mer pålitelige nyheter om det og gjøre ting sikrere.

Og du, tror du at vi faktisk kunne se den nye Nexus 9 fra Google, i midten av oktober, eller blir vi nødt til å vente litt lenger på å kjenne enheten? Del din mening med oss ​​i kommentarene nedenfor.