Huawei Ascend G510 vs Samsung Galaxy Core

Samsung Galaxy Core

I dag kommer vi til å møte to terminaler som produsenter passer innenfor mellomområdet for katalogene. På den ene siden har vi den kinesiske produsenten Huawei som bringer oss til Spania Huawei Ascend G510 til en meget konkurransedyktig pris på rundt 180 euro. På den annen side bringer det koreanske selskapet Samsung oss en annen av sine utallige terminaler innen sin Galaxy-familie, the Samsung Galaxy Core.

Begge terminalene er av produsentene ment å dekke gruppen brukere som vil ha middels og tilstrekkelig kraft for de fleste av funksjonene som kreves i dag til en ikke for høy pris.

G510 vs Core

Design

I noe så personlig som smaken på utformingen av en eller annen terminal, vil vi ikke understreke denne sammenligningen for mye. Hva hvis vi kan si objektivt, er at materialene som brukes til fremstilling av begge terminaler er veldig like, kvalitetene i fremstillingen og dimensjonene til begge enhetene også er like. Selvfølgelig skal det bemerkes at selv om det er litt tykkere, vil Huawei Ascend G510 Den er noe mindre til tross for at den har en noe større skjerm, 0,2 tommer. Dette er noe å markere i utformingen av den kinesiske terminalen sammenlignet med den koreanske.

Når det gjelder vekten hvis vi finner store forskjeller til fordel for Samsung Galaxy Core den veier omtrent 124 gram sammenlignet med 150 Huawei Ascend G510. Dette betyr at den er 18 prosent lettere.

maskinvare

Når det gjelder maskinvaren som vi kan finne i de to smarttelefonene sammenlignet, finner vi store likheter, for eksempel 1,2 GHz dual-core prosessor i begge deler. Og store forskjeller som den som finnes i den interne lagringskapasiteten, som har 8 GB for dette behovet i Samsung Galaxy Core sammenlignet med de knappe 4 GB Huawei Ascend G510. En annen stor forskjell som vi finner, og som kan ha stor innflytelse på opplevelsen fra en eller annen terminal, finnes i mengden RAM. I den koreanske terminalen er noen få rester og nåværende 1 GB mens vi i den kinesiske terminalen er igjen i noen få og utdaterte 512 MB.

Huawei Ascend G510Huawei Ascend G510

Skjermen er en annen av likhetene vi finner mellom disse to terminalene, ettersom forskjellen vi kan finne er minimal (0,2 tommer i størrelse) eller 216 ppi mot 218 ppi når det gjelder piksletetthet.

Kameraene som er tilgjengelige på de to smarttelefonene er like i oppløsning, både hoved og fronten, og holder seg på 5 Mpx og 0,3 mpx den sekundære. I begge tilfeller finner vi en LED-blits som hjelper hovedkameraet med å ta bilder under vanskelige lysforhold.

Autonomien til begge terminalene er merket av batteriene som hver produsent har innlemmet i smarttelefonen din. I begge tilfeller finner vi veldig like kapasiteter, 1750 mAh i Huawei-terminalen og 1800 mAh i Samsung-terminalen. Dette kombinert med behovet for energi til komponentene som brukes i begge terminaler vil være veldig like. Vi vil oppdage at autonomien vil være veldig lik etter hvert.

Fortsetter vi med likhetene finner vi at begge enhetene har FM-radio, A-GPS, WiFi og 3G.

Samsung Galaxy Core

Programvare og brukeropplevelse

Begge i Samsung Galaxy Core som i Huawei Ascend G510 Vi finner Googles operativsystem i sin versjon 4.1 (Jelly Bean). Dette er gode nyheter i begge terminaler, fordi i begge vil vi finne en av de mest moderne versjonene av operativsystemet der vi kan ha alle nyheter og rettinger til feil oppdaget i tidligere versjoner.

Som normalt i begge terminaler, finner vi Google Apps integrert i systemet, for eksempel Gmail-postbehandler, Google Kalender, Keep, Hangouts, Google+ osv. …

Det vil si at for nå når det gjelder programvare vil vi ikke finne forskjeller med mindre produsenten av Galaxy Core er Samsung. Som vi alle vet, er dette koreanske selskapet preget av å utvikle mange av sine egne løsninger som S-Translator, S-Healt eller ChatOn, som senere er inkludert i alle sine produkter, noe som gir dette et snev av differensiering til produktene.

Huawei Ascend G510Huawei Ascend G510

Uansett vil vi i ingen tilfeller få tilgang til det rene Android-grensesnittet, siden vi i begge terminalene vil legge til produsentlaget. I ett tilfelle vil vi ha TouchWiz i Samsung Galaxy Core og av Huawei Emotion i tilfelle av Huawei Ascend G510.

konklusjoner

Vi står overfor to terminaler som er veldig like i deres forestilling. Med andre ord tilstrekkelig kraft til en fornuftig pris. Kanskje vil vi finne mindre strøm, spesielt på grunn av det innebygde RAM-minnet, i den kinesiske terminalen, men det er også sant at prisen vi kan skaffe oss Huawei Ascend G510 er betydelig mindre enn for Samsung Galaxy Core€ 180 mot € 300.

Det gjenstår bare å bestemme deg for det ene eller det andre om du er en av disse menneskene som vil ha en middels kraftterminal til en overkommelig pris.