Huawei Ascend Mate 2, all informasjon

I fjor, i full gang med kinesiske produsenter som dette året begynner å konsolidere, presenterte Huawei sin Huawei Ascend Mate for oss under feiringen av CES 2013. I år har de samme rammene, CES of Las Vegas 2014, presentert den nye Huawei Ascend Mate 2 følge de samme linjene som

har gjort Huawei Ascend Mate til en flott terminal. Det vil si storskjerm, tett kraft og en lavere pris enn konkurransen.

Han Huawei Ascend Mate 2 Den har en 6,1-tommers skjerm og HD-oppløsning (1280x702p) laget med IPS-teknologi. Det vakler absolutt litt i forhold til de naturlige konkurrentene som Samsung Galaxy Note 3, men det vil sikkert bli lagt merke til i en stor prisforskjell mellom begge terminalene. En av egenskapene til Huawei Ascend Mate 2 som det kinesiske selskapet har fremhevet mest under presentasjonen har vært forholdet mellom skjermen og den totale størrelsen på enheten, som er at Huawei Ascend Mate 2 Det har det beste forholdet i dette aspektet, og er 79% av frontflaten okkupert av skjermen.

Vi vet at det vil være to versjoner av Huawei Ascend Mate 2 avhengig av prosessoren som hver enkelt har. På den ene siden har Huawei valgt en Qualcomm quad-core SoC for den internasjonale versjonen av smarttelefonen, og på den andre siden vil vi også ha en quad-core med cortex-A9 kjerner til egen produksjon for det kinesiske markedet. I begge tilfeller vil frekvensen til disse prosessorene fungere være 1,6 GHz. På samme måte vil GPU være den samme i begge versjoner, og det er en Adreno 305.

Kameraene innebygd i Huawei Ascend Mate 2 De vil være 13 Mpx (Exmor RS-sensor) når det gjelder hovedkameraet, mens vi kommer til en 5 Mpx-sensor for frontkameraet. Når det gjelder tilkobling, vil vi nå LTE / 4G med muligheten for å nå overføringshastigheter på opptil 150 MB / s. Batteriets høye kapasitet Huawei Ascend Mate 2 Den når 4050 mAh, noe som vil gi den mer enn nok autonomi.

Når det gjelder programvaren, vil vi finne Android 4.3 Jelly Bean sammen med Huaweis eget tilpasningslag, Emotion UI 2.0. Alt dette finnes i en tykkelse på 9,5 mm som faller fra 9,9 mm fra forrige modell.

Dessverre har Huawei ikke avslørt prisen vi kan skaffe Huawei Ascend Mate 2, men alt peker på at vi kan finne en rimelig pris for denne nye modellen fra det kinesiske selskapet.