Huawei Ascend P6 er allerede priset i Storbritannia

Som vi fortalte deg i går, ble Huawei Ascend P6 offisiell for bare en dag siden, men prisen for Storbritannia er allerede forberedt, så hvis du bor der og vil ha den tynneste telefonen i verden, er du heldig. Carphone Warehouse gir deg muligheten til å være en av de første britene som eier denne Ascend 6.

Huawei Ascend P6

Telefonen foreløpig er bare priset der og med kontrakter for 5 forskjellige operatører og også fri for dem. Det gratis SIM-alternativet er billigere enn vi forventet, siden det gikk rykter om at Huawei Ascend P6 Den hadde en anbefalt pris for Europa på 449 euro, men i Storbritannia kan du kjøpe den gratis for £ 329,95, cirka 384 euro, en god forandring spesielt for kjøpere, men dette er ikke alt, Elisa-butikken i Finland ber om bare 359 euro og Selv om salget av Ascend P6 fremdeles er langt unna, kan det hende at de driver fra hverandre. Så prisen vi hadde hørt om kan ha vært en maksimal pris, la oss håpe at den i Spania er mer lik den i Finland og ikke den som tidligere er kunngjort.

Når det gjelder en kontrakt i Storbritannia, hvis du gjør en 24-måneders en, vil Huawei Ascend være helt gratis hvis du velger en plan på 21 pund per måned. Dette alternativet er det billigste, og er et Vodafone-tilbud som du vil ha 100 minutter, ubegrensede meldinger og 100 MB å bla gjennom. Det er selvfølgelig flere selskaper og kontrakter, for å få det som kan være til beste for deg, kan du se på nettstedet til Carphone Warehouse og velge det som passer deg best.

La oss håpe at for Spania opprettholder Huawei Ascend P6 disse prisene, og at de er kjent ganske snart, vil vi være oppmerksomme slik at du ikke mister detaljer.