Huawei Ascend P7 i rosa, eksklusivt med Orange

Terminalene i Huawei-stilen pleier å like ganske mye for sine fin og elegant design. Normalt er vi lei av å finne terminaler med de samme fargene, i sort, hvitt eller sølv, så når en eksklusiv farge kommer ut tiltrekker den seg vanligvis. Huawei og Orange gjør dette mulig med Huawei Ascend P7 i rosa, som vi kan få med operatøren.

Dette har mye å gjøre med at han dukket opp med Orange i Vogue Fashion Night Club, den store motemiddagen i Madrid. Den nye Huawei P7 har et mest attraktivt design, i tillegg til noen god ytelse for å tilby en god brukeropplevelse. Terminalens største styrke er utvilsomt dens fysikk, med en glassfinish og med bare 6,5mm tykk.

Denne alliansen mellom Huawei og Orange for å lansere denne enheten er mest interessant, siden vi kan få tak i terminalen ved 7 euro per måned uten initial betaling. Orange er overbevist om at det vil bli en suksess igjen, siden de gjentar den samme kampanjestilen som de brukte året før med Huawei P6, som de utelukkende lanserte i rosa.

Huawei Ascend P7 er en av de mest elegante telefonene på markedet, ideell for flørtende jenter som elsker rosa. La oss ikke glemme det med hans 8 MP frontkamera vi kan få de beste selfies og til og med panorama. Å være oppdatert med mote og teknologi er allerede mulig med Huawei. Hva synes du om denne terminalen?