Huawei Ascend Y550, det økonomiske 4G-forslaget fra Huawei

Selv om det kinesiske merket ønsker å skille seg ut med avanserte modeller som Huawei Ascend Mate 7, er sannheten at mange av oss forbinder navnet sitt med enkle produkter med en gjennombruddspris. Det er tilfelle Huawei Ascend Y550, en terminal med veldig billig 4G-tilkobling.

Det er en mindre oppdatering til en mobil som vi allerede har fortalt deg om, Huawei Ascend Y530. Fordelene med den nye modellen de er beskjedne, men nok for en bruker som ikke krever for mye av smarttelefonen sin. Dette er hva vi finner i den nye Huawei Ascend Y550:

  1. Skjerm av 4,5 tommer og oppløsning 854 x 480.
  2. Qualcomm Snapdragon 410-prosessor (64-bits, firkjerne 1,2 GHz).
  3. 1 GB RAM og 4 GB lagringsplass, med microSD-spor.
  4. 5-megapiksel hovedkamera og 2-megapiksel frontkamera.
  5. Batteri 2.000 mAh.
  6. Wi-Fi n, Bluetooth 4.0 og NFC.
  7. Android 4.4 som et operativsystem.

Tydelig lite avslutningsfunksjoner, men med en pris i henhold til hva som tilbys, så det vil være de som synes denne enheten er veldig attraktiv.

Bilde - Huawei Ascend Y550, det økonomiske 4G-forslaget fra Huawei

Alt dette er selvfølgelig kombinert med 4G / LTE-tilkobling, høydepunktet på terminalen. Nå i salg i Storbritannia for en pris tilsvarer 128 euro, absolutt veldig rimelig. Det ville ikke virke rart for meg at den ankom Spania, spesielt som en del av en operatørs katalog. Det er tydelig at 4G også finner en nisje i det lave området.

Hva synes du om Huawei Ascend Y550? Perfekt for deg, eller for enkel til dine behov?