free estadisticas Saltar al contenido

Huawei FreeBud, klonen til AirPods for Android            Huawei FreeBuds trådløse hodetelefoner er en kopi av Apple AirPods med et 10-timers batteri

marzo 19, 2020

(Paris) I sin presentasjon av den nye P20-familien har Huawei vist et nytt tilbehør som ikke har gått upåaktet hen på grunn av dets likhet med en annen fra en konkurrent. Ingen tviler på at det er få måter å designe en rektangelformet mobiltelefon som må skjule visse sensorer, så nå kopierer alle «hakk»Eller øyenbryn av iPhone X eller Essential Phone, men Huawei har gått lenger med en kopi av AirPods.

De blir kalt Huawei FreeBuds Og de er de første trådløse øretelefonene med boks / batteri fra det kinesiske merket. Likheten med Apples AirPods er så tydelig at selv når de er plassert overfor hverandre, er det overraskende at ingen på Huawei sa at dette var for mye.

Huawei P20 Pro, førsteinntrykk med Leica-tre-kameradyret

Photo (CC) Carolina Denia / Clipset

Huawei vil legge dem ut i salg sammen med P20-familien for 159 euro og løftet om a 10 timers batteri på en enkelt kostnad, noe som ikke er dårlig. I tillegg vil de selge en svart versjon, et alternativ som Apple ikke gir.

I motsetning til Apple AirPods, har Huawei FreeBuds et silikonstykke som settes inn i øret, som ifølge selskapet tilbyr bedre isolasjon fra støy utenfra, selv om de ikke har støydemping.

Photo (CC) Carolina Denia / Clipset

Photo (CC) Carolina Denia / Clipset

. (tagsToTranslate) Hodetelefoner (t) Huawei (t) Huawei FreeBuds