Huawei Honor 3C er nå offisiell: spesifikasjoner og pris

For noen minutter siden fikk vi vite at Honor 6 kom til å bli utgitt i Europa, og ikke bare er det den første telefonen fra Huawei Honor-familien som kommer, men den vil være en del av et uavhengig merke som bare heter Honor. Og selvfølgelig trenger et nytt firma et flaggskip, men tilbyr også alternativer i mellomklassen. Og det er her Honor 3C kommer inn.

Denne nye terminalen, som mange fremdeles kaller Huawei Honor 3C, er et veldig interessant mellomtonerapparat, som vil gjøre det vanskelig for rivaler som 2014 Motorola Moto G. Dette er dens egenskaper:

Honor 3C, spesifikasjoner

  1. 5-tommers skjerm og 720p oppløsning.
  2. MediaTek MTK6582 firkjernet 1,3 GHz prosessor med 2 GB RAM.
  3. Hovedkammer av 8 megapiksler (signert av Sony) og foran på 5 megapiksler.
  4. 8 GB lagring, microSD-spor opp til 32 GB.
  5. To simkort.
  6. 2.300 mAh batteri.
  7. Mål på 139,5 x 71,4 x 9,2 millimeter og vekt på 140 gram.

Bilde - Huawei Honor 3C er nå offisiell: spesifikasjoner og pris

Hedre 3C, pris og tilgjengelighet

Honor 3C (eller Huawei Honor 3C, som du foretrekker) vil bli solgt fra i morgen i Spania for en pris av bare 139 euro. Vi har allerede snakket om hvor interessant Motorola Moto G (2014) er, men den kinesiske produsentens forslag har lite å misunne. Vi vet ikke om Honor 3C vil bli oppdatert til Android 5.0 Lollipop, men i så fall vil jeg synes det er et veldig interessant alternativ.

Hva synes du om denne enheten? Er det akkurat det du leter etter, eller foretrekker du å bruke litt mer og gå for Honor 6?