Huawei Honor Magic, egenskaper, spesifikasjoner og pris

Huawei Honor Magic er en veldig spesiell telefon, en som kan fange mange i markedet. Det gikk fra å være et konsept til en realitet, Huawei-mobilen er endelig blitt erklært offisiell. Det mest kontroversielle poenget er at det i utgangspunktet ser ut til at det bare vil bli markedsført i Kina. Imidlertid kan det nå andre land hvis suksessen er som forventet. Blant teamets styrker er den som har førsteklasses teknologi, en attraktiv estetisk seksjon og detaljer som gjør den ideell for alle.

Huawei Honor Magic

Funksjoner i Huawei Honor Magic

Ved første øyekast ser det ut til at den ikke endrer seg mye sammenlignet med Honor 8, og det er at Huawei Honor Magic har den samme Kirin 950-prosessoren. Analysere utstyret med litt mer ro er det imidlertid mulig å oppdage overraskelsene som det inkluderer. Noen av problemene vi har elsket med utstyret, er det faktum at det har sensorer på telefonens ramme som sammen med sekundærkameraet lar eierens ansikt gjenkjennes og automatisk låse opp utstyret. Når telefonen ligger på et bord eller legges bort, låses den også umiddelbart.

Huawei Honor Magic

Den såkalte FaceCode Intelligent Recognition er et annet interessant system i Honor Magic. Når du mottar en melding eller varsling, lagrer telefonen med dette systemet det til personen som tidligere har registrert seg (gjennom ansiktet) tilgang til utstyret. Derfor er det ikke lenger noe å skjule, fra nå av vil alt være forbeholdt nysgjerrige øyne … eller ukjente ansikter.

Utformingen av Huawei Honor Magic er en annen viktig detalj. I tillegg til sensorene er denne telefonen uten tvil en av de mest attraktive. Den har en 5-tommers skjerm, avrundede kanter og effektivt refleksglas. De typiske “tilbake” og “funksjon” knappene blir erstattet fordi de alle er inkludert i startknappen. Fra nå av er det bare å sveipe eller dobbeltklikke på start for å gjøre det de forrige knappene gjorde. Oppstarten har åpenbart også en fingeravtrykssensor.

Batteriet er også nyskapende. Huawei Honor Magic har en laget med en spesiell grafittmolekylstruktur, slik at den kan lade 40% på 10 minutter og 70% på 20 minutter. Som forventet har den et 12MP hovedkamera med dobbelt linsesystem.

Huawei Honor Magic spesifikasjoner

  • 5,09-tommers AMOLED-skjerm. 2560 x 1440 piksler oppløsning. 577 piksler per tomme
  • Huawei Kirin 950 2,3 GHz prosessor
  • 4 GB RAM og 64 GB intern lagring
  • 12MP hovedkamera (med dobbeltobjektivsystem) og f / 2.2 blenderåpning. 8MP sekundært kamera
  • 2900mAh batteri, ikke avtakbart
  • WiFi-tilkobling 802.11 b / g / n / ac, Bluetooth 4.2, micro USB, GPS, AGPS, GLONASS
  • Fingeravtrykk, nærhet, miljøsensor, akselerometer, gyroskop, kompass, blant andre
  • OS Android 6.0 Marshmallow

Huawei Honor Magic Price

Lagets offisielle lansering er allerede blitt offisiell, noe som gjør det tilgjengelig for salg med start i dag. Den kjente prisen er 532 amerikanske dollar, som til gjeldende valutakurs tilsvarer 509 euro.