free estadisticas Saltar al contenido

Huawei P40: fornyet design for en mer kompakt modell, veldig godt balansert, og som opprettholder engasjementet i det fotografiske feltet

marzo 26, 2020

Pro-modeller kan ta mye av rampelyset fra Huawies nye high-end smarttelefonlanseringer, men pass på fordi standardmodeller også er veldig spesielle for balansen mellom pris og fordeler.

Det er selvfølgelig hva Huawei P40, en smarttelefon som absolutt kutter fordelene, men gjør det uten å glemme hovedstyrken til disse nye modellene.

Huawei P40 Pro, førsteinntrykk: ny zoom og design som hovedpersoner i linjen for å perfeksjonere det forrige

Huawei P40 datablad

Huaweis forslag til basisenheten er interessant for ofringene som produsenten har laget i denne modellen.

I første omgang opprettholder den kraftige Kirin 990-prosessoren, den opprettholder også 8 GB på P40 Pro, men den halverer lagringskapasiteten og etterlater den på en ikke utenkelig 128 GB.

Huawei P40

DIMENSJONER OG VEKT

SCREEN

PROCESSOR

RAM-MINNE

INTERN LAGRING

BAKKAMERA

FRAMKAMERA

BATTERI

DRIFTSYSTEM

TILKOBLING

ANDRE

PRIS

Bestemmes175 g

6,1-tommers OLED
FullHD + -oppløsning (2.340 x 1.200 piksler)
60 Hz

Kirin 990
GPU Mali-G76

8 GB

128 GB

Sensor (RYYB) 50 MP (1 / 1,28 ") f / 1,9 Ultra vidvinkel 16 MP f / 2,2, 17 mm Tele 8 MP (RYYB) f / 2,4 (Zoom 3x) OIS + AIS

32 MP
IR-sensor

3800 mAh Rask lading

Android 10 med EMUI 10.1 Huawei Mobile Services (HMS)

WiFi, 5G, NFC, Bluetooth, GPS, Dual SIM

Fingeravtrykkleser på skjermen IP53 Ansiktsgjenkjenning

Å bli bestemt

De har også kuttet på batteriet, men de 3800 mAh merkes på en 6,1-tommers terminal som denne. Ja, vi mister motstanden mot vann som dens eldre brødre har (IP53 vs IP68), og skjermen har heller ikke 90Hz oppdateringsfrekvensstøtte, noe som sannsynligvis ville ha kompromittert batteriets autonomi.

Huawei Mate 30 Pro, analyse: opplevelsen med en mobil uten Google-tjenester fortalt av tre forskjellige brukere

Den utmerkede merknaden er ikke så mye i maskinvaren som i programvaren: vi står overfor de første terminalene til en Huawei P-familie uten Google-tjenester. Dermed er operativsystemet Android 10 med EMUI 10.1 tilpasningslag, men uten de applikasjonene og tjenestene som kan utgjøre en hindring for mange brukere som er vant til Googles økosystem.

Vetoet som ble pålagt som følge av handelskrigen mellom Kina og USA har betydd at firmaet i en tid tilbake dispensere fra disse tjenestene og Google-applikasjonene.

For å prøve å gjøre opp for det fraværet Huawei har promotert sitt eget AppGallery i noen tid, appbutikken din. Det sikrer at det er flere og flere verktøy tilgjengelig, men tydeligvis er det ikke Google eller noen av de tradisjonelle og populære Android-brukerverktøyene.

Noen av disse tredjepartsappene er avhengige av Google-tjenester, men her prøver Huawei også å gjøre viktig arbeid for heve Huawei Mobile Services (HMS) som et alternativ.

Et design som utvikler seg og følger trender

Den nye Huawei P40 har, som sine eldre brødre, en buet skjerm – litt mindre enn andre konkurrenter – som Huawei har døpt som 'Visning av firkurvoverløp– og den opptar nesten hele fronten takket være en merkbar reduksjon i rammene som er enda mer uttalt enn det som skjedde i P30.

P40 1

Den skjermen skiller seg ut for en entydig avgjørelse som til nå Huawei ikke hadde tatt: frontkameraet er integrert gjennom hullet på skjermen, og forlater dermed hakket i "drop" -stilen som de hadde brukt i P30 / Pro.

På baksiden skiller den nye kameramodulen seg ut, som har en virkelig lovende konfigurasjon og som selvfølgelig gir et tydelig annet element med hensyn til utformingen av den forrige familien: det er umulig å ikke skille denne modellen og hans eldre brødre fra forgjengerne.

P40 4

Huawei fremhevet også at bredden er spesielt bemerkelsesverdig for denne enheten takket være den trimmingen av rammene at ja, det er mindre uttalt enn det som tilbys i P40 Pro og P40 Pro +.

De sammenlignet bredden på 75,7 mm på iPhone 11 med den samme skjermdiagonalen (6,1 tommer) med 71,1 mm på den nye Huawei P40. Det påvirker også vekten på 175 gram (med et 3 800 mAh-batteri) sammenlignet med 194 g på det iPhone 11 (med et 3 110 mAh-batteri).

Interiørforbedringer, men også eksteriør

Forbedringene i maskinvaren merkes i interiøret, men også i komponenter som ny fingeravtrykksleser under skjermen, som har utviklet seg i designen og er 30% raskere i opplåsningshastigheten i henhold til Huawei.

batteri

Deres beskyttelse mot vann og støv er dårligere enn deres eldre brødre: med deres IP53-sertifisert motstår sprut og støv, men ikke fordypninger eller forhold som er så ekstreme som de som P40 Pro / Plus tåler.

Den nye Huawei P40 vil være tilgjengelig kl fem forskjellige farger (svart, blå, hvit, sølv og en blek gylden rose).

Tre kameraer, mye ambisjon

Sammenlignet med 4 eller 5 kameraer i Pro og Pro + -modellene, gir P40 et noe mer beskjedent forslag, men det spill over alle allsidige og balanserte sensorer.

P40 3

Bare telekameraet lider betydelig sammenlignet med for eksempel P40 Pro, og vi finner en 8 MP f / 2.4-linse med optisk bildestabilisering. I P40 Pro er sensoren 12 MP. Det er i denne funksjonen der de eldre brødrene skinner mest, som klarer å nå en optisk zoom på 5x og til og med 10x sammenlignet med 3x av denne Huawei P40.

Derfra er innsatsen identisk med den fra hans eldre bror: et primært mål på 50 MP f / 1,9 og en ultra vidvinkel 16 MP f / 2.2 for å tilby det gode alternativet for alle fotografiske modus som har erobret markedet den siste tiden.

På Huawei De fremhevet spesielt sin 50 Mpixel RYYB-sensor, en type sensor som erstatter grønne piksler med gule, ifølge produsenten, for å øke det dynamiske området og lyset som fanges opp mens du reduserer støy. Vi får se om forslaget har ønsket effekt på testene når vi kan analysere det.

P40 4

ISO-nivåer kan nå 204800 på P40 (409600 på P40 Pro og P40 Pro +), og nye Octa PD-fokuseringssystem som gjør det mulig å akselerere denne oppgaven selv i lite lysforhold.

den etterbehandling av bilder Administrert av den såkalte XD Fusion Image Engine er det mulig å kombinere flere skudd til et som gir høyeste kvalitet takket være kunstig intelligens, ifølge Huawei. Det systemet blir også utnyttet med den såkalte AI Golden Snap, en funksjon som gjør AI-en til disse mobilene i stand til å velge det beste øyeblikket av et utbrudd med fangster.

Huawei P40 pris og tilgjengelighet

Huawei har ikke bekreftet utgivelsesdatoen ennå. heller ikke prisen på disse modellene, men vi vil oppdatere disse dataene når de blir tilgjengelige.