free estadisticas Saltar al contenido

Huawei P40 Pro, førsteinntrykk: ny zoom og design som hovedpersoner i linjen for å perfeksjonere det forrige

marzo 26, 2020

Det er ingen blokade eller karantene for å stoppe fornyelsessyklusen til Huawei, og beviset på dette har vært presentasjonen av ikke to, men tre high-end P40s. Huawei P40, P40 Pro og P40 Pro + representerer den første runden med produsentens flaggskip for 2020, og vi har allerede noen
førsteinntrykk av Huawei P40 Pro etter å ha vært i stand til å teste det selv under de relativt kompliserte forholdene vi befinner oss i.

En renovering som representerer et større sprang på designnivå, med fokus på krumning og gir kameraene fremtredende både på spesifikasjonsnivå og utseende. Skjermbildet, aksen for interaksjon mellom brukergrensesnitt, er en del av spranget, og i denne første kontakten vil vi fortelle deg om den "Overflow Display" og 90 hertz brus rate.

Velkommen tilbake kamerat (selv om du vil slippe unna meg)

Fra Huawei P20 Pro til Huawei P30 Pro var hoppet betydelig mindre enn fra andre til P40 Pro. Spesielt snakk om matt finish, som minner mye mer om en iPhone 11 Pro enn noen forgjenger.

Den matte bakre er faktisk mindre skitten: den er ikke uskadd av alt, men hvis den støtter mye mer enn vanlig glansfinish, er den vanligvis mer utsatt for spor. Ja, mobilen glir myeDet tvinger deg nesten til å bære et deksel hvis du ikke vil at det skal fly av gårde når som helst.

Huawei P40 Pro bak 03

Selv om det er andre aspekter ved design og konstruksjon som har fått oppmerksomheten vår mest: den ene er at den i hånden ikke bare er behagelig, men virker kompakt. En sensasjon som vi vil sjekke i dybdeanalysen (med dimensjoner og volum i sammenligning), men som er spesielt hyggelig hvis vi ikke bare har blitt vant til det gjennomsnittet av størrelser og diagonaler som ikke har sluttet å stige på en stund.

Den bakre kameramodulen er stor og iøynefallende, men det er heller ikke utenom det vanlige å se trenden. den metallkantJa, denne gangen skiller den seg ut mer enn i forgjengeren (til bedre eller ikke så bra, for smak, farger) og er mer merkbar i grepet, og har ikke for mye kontinuitet med skjermen, spesielt i hjørnene (estetisk der er kanskje mer tvilsom).

For øyeblikket ser det ut til oss det følelsene med hensyn til P30 Pro angående grep opprettholdes, selv om den forrige var "mer spiss" i sin metalliske kant og denne nesten tegnet en perfekt halvkule. Vi må teste den mer for å se hvordan kurven føles ved håndtering, så vi vil fortelle deg i analysen.

Huawei P40 Pro bak 01

På skjermen ser vi to gode nyheter: oppløsningen økes (litt) og oppdateringsfrekvensen

På skjermen ser vi to gode nyheter: oppløsningen økes (litt) og oppdateringsfrekvensen. I mangel av å se om dette påvirker autonomien på en bemerkelsesverdig måte, har de i denne første kontakten gitt oss veldig gode følelser.

Vi snakker ikke om en plateoppløsning ennå, og på oppdateringsfrekvensnivået, mobiler gaming De ser fremdeles over skulderen resten, men begge forbedringene betyr at de har lagt enda en utlegger på banen til en ekte toppnivåopplevelse på panelnivå. Graden av skarphet, kontrast og lysstyrke De er mer enn riktige, og selv om den er overmettet på fabrikken, fortsetter EMUI å gi oss muligheten til å stille inn normal fargemodus (og ikke den levende), samt justere den hvite temperaturen.

Huawei P40 Pro skjerm 01

krumning ikke skap for mye skygge i det minste head-on, så det er ikke irriterende når du leser noen tekst. Det sees mer når man vipper mobilen, men det er ikke en naturlig posisjon og det virker heller ikke som et drama.

Så mye oppløsning som oppdateringsfrekvens kan justeres manuelt eller automatisk. På den første må vi gjøre flere tester, men i det første øyeblikket gir det oss en følelse av at ruller og overganger er mer flytende.

Den største bekymringen på mellomlang sikt er at den er det utilsiktet berøring ved å hvile fingrene på kantene. Det var dem i P30 Pro og kameraappen, men for øyeblikket har vi ikke observert dem, bortsett fra når vi prøver å betjene telefonen med en hånd (fingrene “rister” på kantene).

Kjent maskinvare og programvare, for godt og ikke så bra

Huawei P arver prosessoren fra Mate, og i dette tilfellet har stykket blitt gjentatt. I denne P40 Pro og i de andre P40-ene (bortsett fra Lite) ser vi Kirin 990, en prosessor som vi allerede testet godt på Huawei Mate 30 Pro, også denne gangen med 8 GB RAM.

Vi ser høyere minner i Android, når 16 GB, men det er ikke nødvendig, ettersom vi har sett en stund for krevende oppgaver og systemprosesser å kjøre riktig. I mangel av å klemme P40 Pro godt ut, ser det ut som om det vil være god ytelse som forgjengeren Mate.

Huawei P40 Pro Emui

Vi har prøvd å spille videoer, spille spill, bruke kameraet og det vi har vært i stand til å fortelle deg om touchdown og følelsen er at: det er ingen lag ingen stopp. Denne gangen finner vi noen flere spill i App Gallery som ‘Asfalt 9’, som støtter høyfrekvenshastigheter (opptil 144 Hz), så vi får se hvordan det vil være i det lange løp.

Apropos programvare, fortsetter Huawei (som æren) uten Google-tjenester. Operativsystemet er Android, men det er verken Play Store eller andre vanlige tjenester i andre mobiler, og som vanlig er EMUI tilpasningslaget som kler Google-baseprogramvaren, utgis versjon 10.1 med denne utgivelsen.

I vår erfaring er alt ganske kjent med tanke på utseende og fordeler, sett det alt dreier seg mer og mer om at brukeren baserer bruken på Huawei sine egne tjenester som lagrings-, musikk-, innholds- eller helsedata. Hvis vi ikke har en konto med Huawei, vil opplevelsen være ganske begrenset, så det lønner seg å lese informasjonen vi deler hver gang og registrere og logge inn på de forskjellige appene, spesielt butikken.

I App Gallery ser vi at det fortsatt er mye sortiment, men ikke så mye direkte nyttig. Nyheter som Telegram De skiller seg ut, og er en relativt kjent meldingsapp som kan komme til nytte i fravær av WhatsApp og andre, samt den velkjente og meget fasjonable TikTok.

Telegram: 45 tips og triks for å få mest mulig ut av en app som ikke bare er til meldinger

Det som ser ut til å mangle er mest kjente apper i hvert marked, i hvert fall i forhold til det vestlige. For eksempel har vi fremdeles ikke funnet vanlige e-postklienter som Outlook (til tross for at det allerede er Microsoft-apper som allerede er forhåndsinstallert) eller den store fraværende: WhatsApp.

Huawei P40 Pro Emui EMUI 10.1 debuterer på disse nye tre mobilene. Litt etter litt har App Gallery mer utvalg, samt vinduene i Huawei Video og Huawei Music.

Det som ser ut til å mangle i App Gallery er mer populære apper i hvert marked

For resten ser programvaren ut til å fungere bra og være komplett hvis vi ikke er avhengige av Google og Play Store (og det er ressursen å søke etter apk og installere den, som vanligvis fungerer med pålitelige kilder). EMUI tilbyr god tilpasningsmeny på nivået for navigasjon, skjerm, forbruk og vanlige verktøy som Digital Balance eller vedlikeholdsverktøy.

Når det gjelder batteriet, har det ikke skjedd noen utvikling, og det integrerer et batteri på 4200 mAh. I prinsippet kan det gi en lignende opplevelse, men de er forskjellige prosessorer og skjerm blant andre komponenter, så vi får se hvordan 90 Hz og den høyeste oppløsningen føles for energiforbruk.

Huawei P40 Pro kamera 02

Et fotografi som høres kjent ut for oss

I kameraer har de fulgt zoombanen, sensoren med gule piksler og teleskoplinser, slik at allsidighet virker garantert med den trendy diskanten og de forrige. P30 Pro viste seg å være blant de beste innen fotografering i fjor, og skilte seg ut med zoom- og nattfotografering, og det er hva vi håper å se i det minste i den P40 Pro.

Ved denne anledningen integrerer P40 Pro seg i hovedkameraet en større sensor. Som vi har sagt, den er også av typen RYYB og 1 / 1,28 tommer, og som de har forklart med det, oppnår den mer dynamisk rekkevidde, mindre støy og at (større) fotodioder samler mer lys.

Huawei P40 Pro kamera 03

Dette sammen med Octa PD Autofocus og Huawei XD Fusion Engine (en kombinasjonsteknologi med flere bilder for best resultat) er de viktigste forbedringene. I tillegg opprettholder teleobjektivet 3x optisk zoom og integrerer også en RYYB-sensor.

Det er tidlig å snakke om fotografisk kvalitet definitivt, men i de få testene vi har vært i stand, ser det ut til at sensasjonene vil være like. I appen vi har sett liten endring, å være "mer" -fanen med HDR og andre modus, blenderåpning og portrett er fremdeles forskjellige modus, og nattmodus tillater manuelle justeringer som før.

Huawei P40 Pro Auto 01 Automatisk fotografering.

Denne gangen er det ingen alternativer å velge mellom når det gjelder oppløsningen av fotografiet, å kunne justere oppløsningen på videoen. dermed vi vil alltid skyte på omtrent 13 megapiksler hvis vi skyter med den viktigste (4.098 x 3.072 piksler).

Huawei P40 Pro svart / hvitt Med monokrom modus.

Dessverre har vi kunnet teste kameraene lite og ikke under de beste forholdene (innesperring og overskyede dager har ikke vært gode allierte), men det gir oss allerede nå å kommentere noen penselstrøk av den fotografiske ytelsen. Kameraene ser ut til å skille seg ut igjen i lite lys og fjernbilder, med gode resultater til og med fra digitale zoomer og med enestående skarphet og renslighet om natten og innendørs, når andre mobiler enkelt gir akvareller og korn.

Huawei P40 Pro Zoom

Huawei P40 Pro Night

Vi likte også åpningsmodus. Det skal bemerkes at portrettmodus ikke aktivt krever at det blir utført med mennesker, men hvis vi gjør det med noe som ikke er, vil vi se hvordan bildet ser ut som om det ble tatt automatisk.

HDR virker ganske aggressiv i det minste innendørs, det vil være nødvendig å se hvordan det er i forskjellige situasjoner. Og nattmodus fortsetter fotograferingen med en lavere ISO enn den automatiske, men oppnår mer definisjon i samme situasjon.

Huawei P40 Pro Hdr HDR-fotografering.

Snakker litt av multimediaopplevelsen, for nå ser det ut til å tilfredsstille forventningene når det gjelder bilde og lydkvalitet. Lyden virker riktig og av kvalitet både i lydene til videospill og når du spiller en streamingvideo eller musikken til Huawei Music (spesielt i dette tredje tilfellet), med god dynamisk rekkevidde og volum til overs.

Den gode lydsammenligningen mellom de beste mobilene for øyeblikket: vi møter dem med vår mest krevende testbenk

Det er ingen lyduttak, men USB Type-C hodetelefoner levert av in-ear type som også gir god opplevelse (i mangel av å teste dem på samtale, både hodetelefoner og selve telefonen). Alternativet med at skjermen er selve ørestykket har blitt opprettholdt, noe som estetisk alltid er et godt alternativ, og i dette tilfellet er det også riktig med tanke på ytelse.

Når kontinuitet virker riktig måte

Vi ønsket virkelig å vite hva de hadde forberedt i Huawei for å møte den første bunke av 2020-flaggskip, som fra (nesten) deres eget hus startet veldig tidlig med Honor View30 Pro. Spillet er, a priori, kontinuitet: er en oppdatert og forbedret P30 Pro Det opprettholder mye av genetikken som allerede er kjent, men som ved andre anledninger er dette langt fra å være en irettesettelse.

Huawei P40 Pro bak 02

De estetiske endringene vil ha sine tilhengere og motstandere, men det gjenstår god konstruksjon og kvalitet på materialene. Og det vi likte (dette kanskje med en viss skjevhet, ja) er at volumet til P30 Pro opprettholdes ganske tett, som selv om små ikke er i stand til å bli noe inneholdt sammenlignet med andre forslag som Samsung Galaxy S20 Ultra.

Vi vil se hvordan det ser ut i det fotografiske slaget og i vår dyptgående analyse, men foreløpig etterlater en god smak i munnen. Den viktigste ukjente: hvis egen programvare blir kompensert med maskinvaren og blir en god kandidat for de som tviler på dette aspektet.

Disney + er her: prøv det gratis i 7 dager. Etterpå 6,99 euro per måned eller 69,99 euro det årlige abonnementet. "Src =" https://i.blogs.es/2b2608/dis/original.png

Disney + er her: prøv det gratis i 7 dager. Deretter 6,99 euro per måned eller 69,99 euro det årlige abonnementet.