Huawei vil ikke kunne forhåndsinstallere Facebook, WhatsApp eller Instagram på grunn av blokkeringen

Krigen mellom USA og Huawei ligger fortsatt latent, og etter den amerikanske regjeringens blokade av kinesisk teknologi, nå blir de med Facebook, WhatsApp og Instagram, og det er det mobilen til Huawei kan ikke forhåndsinstallere disse programmene på grunn av blokkering.

Noen av selskapene som er nevnt har allerede trappet opp og avklart noen problemer, men skyden av blokaden fortsetter å sette tvil om fremtiden til Huawei.

Telegram vs WhatsApp: som er bedre?

Det kinesiske teknologiselskapet har avklart situasjonen gjennom sine sosiale nettverk, noe som ligner på det Facebook har gjort, som, som kjent, er morselskap av de allerede nevnte søknadene.

Bilde - Huawei vil ikke kunne forhåndsinstallere Facebook, WhatsApp eller Instagram på grunn av blokkeringen

Facebooks ord er ganske klare og konsise, og det de kommer til å si er det samme som Huawei, og det er at alt nåværende Huawei-telefoner, det er tatt som en selvfølge at de er i butikker og i lager i merkevare lagre, De kan fortsette å bruke Facebook-, WhatsApp- og Instagram-applikasjonene, samt installere oppdateringer og andre.

En annen tvil er løst, og det er at det ikke bare påvirker forhåndsinstallerte apper, men dette problemet er blitt ekstrapolert til muligheten for å installere og bruke Facebook, Instagram og WhatsApp på en Huawei-enhet.

Det skal bemerkes at ingenting er lenger fra virkeligheten. Selv om de ikke kommer forhåndsinstallert, det er ikke forhindret at du kan laste ned dem selv fra app store og bruk dem normalt på Huawei-mobilen din.

I følge kilden til denne nyheten er det to andre applikasjoner som ikke har uttalt noe om det, vi snakker om Twitter og bookingBegge kommer forhåndsinstallert på Huawei-telefoner, men det er foreløpig ikke kjent om de legger til blokken eller ikke.

Husk at Trump-regjeringen har forsinket blokaden mot Huawei i 90 dager. Hvis det ikke endret kurs, ville USA opprettholde vetoet mot Huawei og forbød det å bruke amerikansk teknologi.

Dette påvirker prosessorer, SD-kort, Google-applikasjoner, WiFi, Windows 10, etc. og nå for å toppe det de 3 mest brukte appene i verden, som er Facebook, WhatsApp og Instagram.

Men Huawei har allerede sagt at den var forberedt på denne situasjonen, og det er kjent at den har utarbeidet et operativsystem som heter ARK OS. Denne nyheten er kjent fordi det var Huawei selv som registrerte disse merkevarene til markedet i Europa.

Ingenting er kjent ennå om hvordan denne historien vil ende. Det som er klart er at hvis USAs blokade av Huawei, ville det kinesiske teknologiselskapet bare ha to måter igjen, til å overgi seg eller gjenoppfinne seg selv, og det er tegn på det andre, som vi har kommentert.

Så hvis du er bruker av Facebook, WhatsApp og Instagram, og du har en Huawei-mobil, er du sannsynligvis bekymret for blokkering og det faktum at Huawei vil ikke kunne forhåndsinstallere disse applikasjonene på mobilen. Vi anbefaler at du fortsetter å vente på ny informasjon, ettersom det er en rent politisk sak mellom to store verdensmakter, snarere enn en handelskonflikt mellom to selskaper.

Facebook Messenger, Instagram og WhatsApp vil tillate sending av meldinger på en enhetlig måte

Via: Reuters