Hublaagram, få gratis følgere, likes og kommentarer på Instagram

På sosiale nettverk som Instagram antallet blir vurdert følgere, likes og kommentarer de gir relevans og verdi for en konto. Så Hublagram er en app som øker disse interaksjonene gratis, gjennom et samarbeidssystem.

Generelt er det forstått at viktige beretninger er de som har flest følgere, så Hublaagram er med på å øke sin beryktighet. Når du logger på med Instagram-legitimasjon, utfører den en prosess med utveksling av følgere, likes og kommentarer sammen med andre som bruker appen.

Med andre ord, vi vil få nye følgere og likes eller kommentarer i publikasjonene, men samtidig Hublaagram vil bruke kontoen vår å følge andre mennesker og like eller kommentere. Oppsummert er prosessen gratis fordi brukerne selv samarbeider.

Hvis vi synes at Hublaagram er veldig treg, kan vi ansette premiumabonnement for 20 dollar i måneden, noe som lover å være mer effektiv enn gratisversjonen. Det er et system som ligner på Hiketop +, en av de mest brukte appene for en Instagram-konto å vokse.

Bilde - Hublaagram, få gratis følgere, likes og kommentarer på Instagram

Generelt fungerer Hublaagram riktig, selv om det ikke gjør det lar deg lukke appen (vi skal heller ikke slå av skjermen) under arbeidet i å få følgere, likes og kommentarer.

Hans tilnærming er noe diskutabelVel, disse samhandlingene på Instagram er ikke naturlig. Det er ingen garanti for at det sosiale nettverket ikke vil eliminere alt Hublaagram oppnår på et tidspunkt hvis det vurderer at det bryter reglene, for eksempel når det eliminerte falske tilhengere fra mange påvirkere.

I tillegg kan det å oppgi passordet i Hublaagram fange det, siden det ikke er første gang at visse apper stjeler data fra Instagram-brukere. likevel, Hublaagram fungerer, og det er mye mer fort enn å bruke triks for å få følgere på Instagram, selv om det er mer risikabelt.

Hublagram Den er tilgjengelig gratis på Android (den kommer til iPhone senere) under navnet Hublaa Helper V2, som en testversjon, men funksjonell. Så last ned appen hvis du vil få følgere, likes og gratis kommentarer for kontoen din Instagram.

FollowMeter, appen for å vite hvem som ikke følger deg på Instagram

  1. Last ned Hublaa Helper V2 for Android

nedlasting

Hva synes du om Hublaagram? Tror du at deres forslag fra følgere, likes og gratis kommentarer er verdt det, eller synes du at denne typen “snarveier” til popularitet er for risikabelt?