Human Element vil være det første eksklusive spillet for Ouya

For noen dager siden snakket vi om en veldig billig konsoll som vil fungere med Android. Hennes navn er Ouya, og litt etter litt er det kjent flere detaljer om hennes fremtid. lansering. Prisen vil være under $ 100, noe du må huske på, men den vil også ha sine egne og eksklusive spill. Menneskelig element det er den første som blir kunngjort.

Ouya Den ble presentert som et prosjekt for å lage en videokonsoll basert på Android, med alt potensialet som denne ideen har. Folk kan bidra med kornet sitt med sand for å få dette prosjektet til å gå foran, takket være pengeinnskudd på nettstedet Kickstartet. Når det fortsatt er 16 dager å avslutte arrangementet, har gutta fra Jambox oppnådd mer enn 5 millioner dollar, mottar bidrag fra 42 000 brukere annerledes. Ganske en prestasjon.

Mulighetene det gir Ouya er tydelig. En Android-basert konsoll, med gratis kode, perfekt rotbar, og til en så rimelig pris, gjør en helhet underholdningsuniversikke bare fra spillmen også av Internett, applikasjoner… en full revolusjon for fjernsynet vårt. Og bare for å fortelle folk at du er seriøs, har konsollens første eksklusive spill allerede blitt avduket: Menneskelig element.

Human Element eksklusivt spill ouya

Faktisk, Menneskelig element Det vil være et multiplatform-spill, som for øyeblikket er under utvikling og planlegges lansert i 2015. Folket i OuyaDu vil imidlertid ha tilgang til en forløper av dette spillet, som vil være eksklusivt for denne nye Android-konsollen, og som vil bli utgitt sammen med den. Human Element vil være et spill av handling ligger i en post-apokalyptisk verden full av zombier. Ikke for originalt, men sikkert, veldig effektivt som følgebrev for den nye konsollen.