free estadisticas Saltar al contenido

Humørnotater, den nye appen fra Creators of Monument Valley

abril 26, 2020

Monument Valley er et av de mest populære spillene i App Store. I juni i fjor ga de ut en oppdatering for å gjøre utvidelsen "Ida's Dream" tilgjengelig for alle brukere gratis, nå for bare noen dager siden en ny app i App Store: Moodnotes.

Absolutt alle har våre tider eller streker, der du for noen ting eller for andre ikke har lyst til før, mister du god humor eller mangler motivasjon til å fortsette med dagen til dagen. Så det gjør aldri vondt å finne ut de grunnene som får deg til å føle deg slik, da det kan være til stor hjelp.

Moodnotes, den nye appen fra produsentene av Monument Valley.

Gutta på Thriveport, skaperne av Monument Valley, har tenkt på det og gitt ut Moodnotes. Her har vi flere detaljer om hvordan Moodnotes fungerer, en applikasjon som du kan sette hodet og tankene i orden med å føle seg bedre og lykkeligere.

Registrer hvordan du føler deg gjennom dagen med Moodnotes

Først av alt må det sies at Moodnotes er en vanlig iPhone-applikasjon, så ikke forvent mirakler, men det kan være nyttig å se hva du kan forbedre og endre i livet ditt for å føle deg bedre. Denne applikasjonen inviterer deg til registrere ditt humør gjennom dagen veldig enkelt og enkeltOg det er at du bare må skyve fingeren opp eller ned til du finner ansiktet til lykke og tristhet som passer best for hvordan du føler deg i det øyeblikket.

Moodnotes, den nye appen fra produsentene av Monument Valley.

På den annen side Moodnotes også tilbyr muligheten for å legge til en liten lapp vedlagt slik at du senere kan vite hvorfor du i et bestemt øyeblikk følte deg bedre eller verre. Du kan si at Moodnotes er en slags personlig journal som er fokusert på humør.

For å lage humørnotater har Thriverport-teamet brukt en metode som Identifiser hvilke tanker som får deg til å føle deg lykkeligst og som gjør deg trist eller sur. Hovedmålet med denne applikasjonen er derfor å oppdage disse tankene og få brukeren til å lære å tenke og prioritere positive ting.

Last ned Moodnotes på din iPhone!

Hvis du likte Moodnotes Du kan laste ned den nå på din iPhone for € 3,99. For å kunne bruke den trenger du selvfølgelig iOS 8 eller en senere versjon.

Til slutt, for å si at Moodnotes ikke bare er tilgjengelig for iPhone, utviklerne har også lagt til støtte for Apple Watch. På denne måten, hvis du har den nye Apple-klokken, kan du registrere humøret ditt med et øyeblikk uten å måtte ta iPhone ut av lommen.