Hurtigmeny for iOS 7 på låseskjermen | Konsept

Et av aspektene som iOS-brukere savner mest er muligens en hurtig tilgang meny til visse alternativer Av enheten. En hurtigmeny for å aktivere eller deaktivere tjenester på enheten vår, for eksempel dataoverføring, WiFi, Bluetooth, GPS eller til og med flymodus.

Praktisk sett siden begynnelsen av operativsystemet har det vært brukere som ba Apple om å gjøre noe av denne typen, og det er at det å måtte få tilgang til Innstillingene for å endre disse innstillingene er ganske irriterende, spesielt med de mest brukte funksjonene som WiFi. Disse funksjonene vises på den første skjermen så snart du får tilgang til Innstillinger, men Apple kan fortsatt gjøre ting litt lettere for oss.

Veldig interessant konsept med å implementere en hurtigtilgangsmeny for iOS 7-låseskjermen

Gjennom iOS-levetiden har vi sett utallige konsepter om hvordan det Cupertino-baserte selskapet kunne innlemme en slik meny. I noen tilfeller var de ganske rå og det kan til og med sies at de var irriterende, men ved andre anledninger var de nærmere Apples “stil”, det vil si et enkelt design, godt integrert med resten av systemet og veldig funksjonelt.

I denne anledningen har designeren Jean-Marc Denis publisert et konsept som han har kalt “Lås skjermskuff”(Skjermlåseskuff). Etter å ha sett videoen har vi følelsen av at dette er konseptet som best kan tilpasses iOS, kanskje det som er nærmest den typen integrasjon som Apple kunne gjort, og ærlig talt, det virker for meg et underverk av integrasjon.

Denis ide er å innlemme en “skuff”At vi kan vise rett under klokken på enhetens låseskjerm. Denne menyen vises ved å dra en finger ned på låseskjermen, og når den vises, vil vi kunne få tilgang til dens alternativer.

I konseptet, “skuff”Viser brytere for å slå WiFi, Bluetooth, flymodus og Hotspot på eller av. Helst, hver Vi kan konfigurere alternativene vi bruker mest fra en menytype innen Innstillinger, selv om integrasjonen av denne typen i konseptet ikke vises, selv om Apple i så fall kan følge den nåværende utformingen av menyene.

Det er ingen tvil om at Jean-Marks ide er utmerket. Vi vet ikke om de i Cupertino vil ta til etterretning og prøve å integrere noe av denne typen i fremtiden iOS 7, selv om de tar hensyn til tiden brukerne har hevdet noe av denne typen, ville det ikke skade å gjøre det til virkelighet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog