contadores Saltar al contenido

Hva er de dyreste appene i iTunes? Hva er de for?

App Store har hundretusener av applikasjoner og spill av alle slag og med veldig forskjellige priser. Mange av disse appene er gratis og betalte apper har priser som ofte er € 1,99, andre € 2,99 og til og med noen for € 5,99, et beløp som for mange brukere er mye for en applikasjon, men hvor mye koster de dyreste appene som er tilgjengelige på iTunes?

Vanligvis overstiger de betalte applikasjonene i App Store vanligvis ikke € 10, selv om det er en luksusversjon for iPad, kan det hende du må betale € 19,99. Men det mange brukere ikke er klar over, er det i Apple-butikken er det mulig å finne noen applikasjoner som er verdt hundrevis og til og med tusenvis av euro.

De dyreste iTunes-appene.

Neste vi forteller deg hva de er noen av de dyreste appene som er tilgjengelige på iTunes og en kort beskrivelse av hver enkelt. Hvor mye penger vil du betale for en iPhone eller iPad-applikasjon på det meste?

10 avanserte applikasjoner til ublu priser

Tenning

Denne LogMeIn-applikasjonen lar brukeren fjernstarte og slå av en datamaskin eller få tilgang til dem fra enheten, blant annet.

iVIP Svart

Den beskrives som verdens første app for luksuriøs livsstilsstyring, så det kan sies at den hovedsakelig ble utviklet for velstående mennesker. Den har ikke blitt oppdatert siden mai 2014, men den er fremdeles tilgjengelig for nedlasting.

CyberTuner

Applikasjon som hjelper til med å lage profesjonelle pianostemminger i mer enn 20 år, og de siste 3 årene har de jobbet med utviklingen av iOS-versjonen.

QSFFStats

Dette er et annet program som bokstavelig talt ikke har blitt oppdatert på mange år, spesielt siden juni 2011. Det er et program som lar deg statistisk spore amerikansk fotball.

app.Cash

Denne applikasjonen som er kjent under navnet roc.Kasse i Spania App Store hevder å være et elegant kassasystem som kan brukes til hva som helst. Du kan administrere tabellene du har okkupert, ta ordrer og skrive ut billetten til klienten.

KGulf

Denne applikasjonen lar deg skaffe en 2D hydrodynamisk prognosemodell for Persiske gulfen og Kuwait. I følge beskrivelsen er den i stand til å simulere farvannene i Arabiasbukta fra 1975 til 2035, med oppdaterte data på timebasis.

DDS GP Ja!

En iPad-app for tannleger. Hovedbruken er å hjelpe pasienter med å få en bedre visuell forståelse av tannbehandlingene de skal gjennomgå.

Trykk på Meny

Tap Menu er designet for eiere av gjestfrihetsbedrifter, restauranter og butikker. Gjennom den kan du aktivere menyer, kataloger og bøker i digital versjon, slik at kundene kan konsultere dem. Selvfølgelig er den ikke oppdatert siden november 2013.

Agro

Denne applikasjonen er beregnet på agronomer, slik at de kan administrere kundedata, fullføre tilpassede inspeksjonsrapporter og til og med automatisere mye av det manuelle arbeidet.

TouchChat ACC med WordPower

En multifunksjonell kommunikasjonsløsning for mennesker som har vansker med å bruke sin naturlige stemme, for eksempel personer med autisme, ALS, Downs syndrom eller andre forhold som påvirker deres evne til å snakke.

Er det virkelig verdt å bruke så mye penger på en iPhone eller iPad-app?

Spor | Abouttech