free estadisticas Saltar al contenido

Hva er den beste Office-appen for iPhone og iPad?

abril 28, 2020

iPad Pro, kontorautomasjon

Ankomsten av enheter som iPad åpnet muligheten til å jobbe på en annen måte enn vi var vant til før. Gamle bærbare datamaskiner har gitt vei for nettbrettblant annet mye mer håndterbar og ikke mangel på kraft, i det minste den mest avanserte. Det samme er tilfelle, selv om det i en mindre krukke, der essensen er enda bedre, med smartphones og tydeligvis med vår elskede iPhone.

Med nettbrett og smarttelefoner begynte produkter å vises ment å bruke disse nye enhetene til å skrive tekster, tegne eller utføre verk på regneark. Tastaturer kom, tilfeller som gjorde iPad til en "bærbar datamaskin" eller til og med pekere for å peke på skjermen i stedet for å bruke fingrene.

Senere konvertibler dukket også opp, med Microsofts Surface som hovedforslaget til Apple bestemte seg for å presentere iPad Pro, et nesten 13-tommers nettbrett med et tydelig fokus på produktivitet. IPad Pro kan kjøpes med en tastaturetui og med blyant, Apples pekepenn for mer presis skriving og tegning.

Kontoroppdatering for iOS. "Bredde =" 640 "høyde =" 358 "klasse =" alignnone størrelse-full wp-image-173058 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/10/office-actualizacion- ios-2.jpg 640w, https://t.ipadizate.es/2015/10/office-actualizacion-ios-2-320x179.jpg 320w "størrelser =" (maks bredde: 640px) 100vw, 640px
Alt var lagt opp, men hva med appene? Ville det være kraftig programvare for å fungere på iPhone og iPad med tekster, presentasjoner eller notater? Ja, de var fra begynnelsen, men seks år senere spekteret av suiter Kontorautomatisering har endret seg mye, så mye at et av hovedalternativene, det enkle, men kraftige Apple iWork, har hengt etter det som for oss er Dagens beste verktøy: Microsofts Office-pakke.

De av Cupertino ser ut til å ha senket stemplet når det gjelder kontorprogrammene sine (Pages, Numbers, …). De er fremdeles veldig enkle å bruke og 100% kompatible med Word og firma, men Apple har forlatt dem noe utdaterte og tar en stund uten å legge til gode nyheter. Så mye at en av stjernene til presentasjonen av iPad Pro var Microsoft selv og Office.

I Redmond har de vedtatt en foreningspolitikk som har nådd deres kontorprogrammer. Siden Windows 10 kom til syne, plutselig ser det ut til at Microsoft har innsett at de har et sømløst økosystem i sømmene i stedet for å ha forskjellige versjoner av det samme. Selv i Mac OS X er Office-versjonen blitt forbedret og oppdatert å tilpasse det til søstervinduets operativsystem.
Office 2016 betales på iPad Pro. "Bredde =" 640 "høyde =" 342 "klasse =" alignnone størrelse-full wp-image-172208 "srcset =" https://t.ipadizate.es/2015/09 /office-ipad-pro-pago-2.jpg 640w, https://t.ipadizate.es/2015/09/office-ipad-pro-pago-2-320x171.jpg 320w, https: //t.ipadizate .es / 2015/09 / office-ipad-pro-pago-2-300x160.jpg 300w "størrelser =" (maks. bredde: 640px) 100vw, 640px

På iPad det er en fryd å se hvordan Word, Excel og Power Point fungerer nøyaktig det samme at de gjør det på en datamaskinpult, og det er noe som har forlatt Microsofts rivaler for sine føtter, inkludert Apple selv, som har overgitt seg for øyeblikket til fordelene for Office.

Enhver veteranbruker i Word eller Excel kjemper vil innse fra begynnelsen av at til tross for at han mangler en mus, iPad-versjoner er så kraftige og ser like ut som Mac og Windows PC.

Det svake punktet som er å finne i Office for iPad, finnes i iPad Pro-versjonen. I Apples 9,7-tommers nettbrett, iPad-ene for livet, er applikasjonen helt gratis, men Microsoft klassifiserer en 12,9-tommers skjerm nesten som en bærbar PC, så det kreves et 365-abonnement for å bruke suite. Prisen er 7 euro i måneden, selv om det er muligheter å betale årlig.

Hvis Word, Excel og Power Point legges til den strålende Outlook-e-postklienten og OneNote-notatbehandler, Microsofts trekk på Apples iPad er nesten mesterlig.

Hva er din favoritt kontorapp? Tror du at Apple vil fornye Pages and Numbers eller la døra være åpen for Microsoft Office for alltid?