Hva er den beste smarttelefonen fra 2013?

2013 har forlatt oss med mange smarttelefoner. Vi har sett nye smarttelefoner motstandsdyktige mot vann og støt, med roterende kameraer, med 4G-tilkobling, med fleksible skjermer, med en fingeravtrykkleser og til og med av deler. Så det virker ikke lett å velge den beste smarttelefonen.

Det som er sikkert er at det beste er veldig kraftig. Så mye som den skulle ha den siste brikken Qualcomm Snapdragon 800, som kjører på 2,3 GHz og har fire kjerner.

Hva annet skal den beste smarttelefonen ha med? Litt mer, for det er mer som et spørsmål om smak og behov. Det som er klart er det den perfekte smarttelefonen eksisterer ikke og hvis den eksisterer er den ikke for alle.

Alle har sine egne behov, selv om jeg insisterer på at ingen liker en treg smarttelefon. Det stemmer også at batteriet er veldig nødvendig, men der har vi gjort små fremskritt i 2013.

Når vi vender tilbake til emnet, trenger hver og en mer eller mindre kamera og mer eller mindre lagring, skjerm osv. Det samme skjer med operativsystemet, det er bra for alle å velge det ene eller det andre; Hvis til og med presidenten i USA har valgt BlackBerry, vil det være en grunn.

Han også pris Det ville være viktig å velge den beste smarttelefonen fra 2013, men der snakker vi bedre om Nexus eller kinesiske telefoner, som ikke alle liker.

Og for deg, Hva er den beste smarttelefonen fra 2013?