contadores Skip to content

Hva er den største skuffelsen for den nye iPad Pro i iOS 12?

Den nye tredje generasjon iPad Pro traff markedet i slutten av 2018 for å bli den beste nettbrettet noensinne. Og det fikk han. Tilbud store forbedringer i forhold til tidligere generasjoner, spesielt på maskinvare- og designnivå. Men alt som glitrer er ikke gull.

Det er noen programvarefunksjoner som ikke overbeviser brukere, for eksempel funksjonaliteten til bekreftelse av nedlasting av applikasjoner gjennom ansiktsgjenkjenning. En funksjon som tvinger deg til å dobbeltklikke på låseknappen i App Store, spesielt ubehagelig på en 12,9-tommers iPad Pro.

Men i dag kommer vi til å snakke om et annet programvareproblem relatert til tredje generasjon iPad Pro. Det er egentlig ikke et problem som sådan, men heller et en begrensning etablert av bitt eplefirmaet. I denne artikkelen vil vi diskutere saken, og vi vil prøve å forstå årsaken til denne begrensningen.

Det kan interessere deg | Ny tredje generasjons iPad Pro: analyse etter 30 dagers bruk

Apple har begrenset iOS 12-programvare på den nye iPad Pro

Det viser seg at Apple lar ikke iOS 12-brukere dele det virtuelle tastaturet av skjermen til den nye tredje generasjonen iPad Pro. Det er riktig, det er et alternativ som ikke er tilgjengelig på både 11-tommers-modellen og 12,9-tommersmodellen. Hvis du får tilgang Generelt> Tastatur du vil ikke se denne funksjonen.

Det delte tastaturet til iOS 12 gir muligheten til å skrive på skjermen på en mye mer behagelig måte. Tastaturet kan “deles” i to deler, en på hver side, og kan “droppes” for å plassere det slik at det passer for hver bruker.

Apple har selvfølgelig ikke snakket om det eller tilbudt noen form for forklaring på emnet. Det eneste de har nevnt i guiden på deres offisielle nettsted, er at “alternativet for delt tastatur ikke er tilgjengelig på iPad Pro.”

Men fra iPadízate skal vi prøve å oppdage hvorfor Apple har valgt å ta en så merkelig beslutning …

Det kan interessere deg | Hva trenger den nye iPad Pro (2018) for å være perfekt?

Hvorfor vil ikke Apple at du bruker det delte tastaturet på iPad Pro?

Apple har belagt sine nye iPad Pro-modeller for forhindre brukere i å bruke delt tastaturfunksjonalitet på tablettene sine. En funksjon som forresten er veldig nyttig, spesielt i modellen med en 12,9-tommers skjerm. Men før vi prøver å oppdage hvorfor Apple har gjort dette, må vi inngå presedenser som snakker om visse egenskaper om utformingen av nettbrettet som kan være relatert til denne saken.

Husk at den nye iPad iPad 2018 har kompatibilitet med andre generasjons Apple Pencil. Så langt så bra. Apple Pencil 2 kan lades trådløst når den er festet til siden av iPad Pro. Derfor bestemte Apple at kantene på iPad Pro måtte være helt flate. OK, la oss fortsette.

Det er også viktig å fremkalle det 2018 iPad Pro er det tynneste nettbrettet i Apples historie. Det hele virker som fordeler, ikke sant? Det er ikke slik. La oss til slutt komme til kjernen i saken: å ha flate kanter (mindre kompakte) og å være en så tynn tablett skaper en mye større trykkraft på overflaten. Dermed kan tredje generasjon iPad Pro brettes relativt enkelt med regelmessig bruk av et delt tastatur. Er det grunnen til at Apple har deaktivert iOS 12 delt tastatur på disse modellene?

Det kan interessere deg | Kjære Tim Cook: Dette er det jeg hater mest med den nye tredje generasjon iPad Pro

Hvem vet. Det kan være en av grunnene. Selv om vi Vi har aldri opplevd noen problemer med utformingen av iPad Pro i denne forbindelse.. Men det er også sant at vi ikke har prøvd å utøve kraft på nettbrettet for å bøye det. Vi tenker ikke engang på det!

Nå … er det en annen grunn til at Apple kunne ha begrenset iOS 12-programvaren til ikke å kunne dele tastaturet til sine nye iPad Pro-modeller. La oss huske: presenterte Apple ikke en ny Smart Keyboard Folio ved siden av nettbrettene? Equilicuá.