contadores Skip to content

Hva er en datamaskin? IPad Pro kunngjøringen svarte på Microsofts administrerende direktør

Apple, med sitt nye iOS 11-operativsystem, har klart å verdsette iPad. Det populære nettbrettet fra Cupertino-selskapet har klart å ta et kjempesprang med adopsjonen av dette operativsystemet.

Forbedringene som iOS 11 gir på alle enhetene dine er virkelig en prestasjon på iPad. Vi kan for eksempel sitere Files-applikasjonen, som gjør iPad til et virkelig arbeidsverktøy.

Interesserer deg | iOS 11: Flott på iPhone, flott på iPad

Kunngjøringen som er blitt presentert i dag og som vil nå TV-skjermer, viser a jente som gjør forskjellige oppgaver på en iPad Pro. Fra å jobbe med et tekstdokument, tegne med Apple-blyanten, ta bilder, utveksle meldinger. På slutten av annonsen (øye, spoiler) jobber jenta på plenen i hagen og naboen spør henne, “Hva gjør du med datamaskinen din?“, Som jenta reagerer overrasket på,”Hvilken datamaskin?

Kanskje kommer annonsen i håret til svare Microsofts administrerende direktør, den indiske Satya Nadella, som nylig hånet Apple-nettbrettet før journalister som jobbet med det. Hans svar var å “kjøpe en ekte PC.”

Den siste sommeren delte Apple på sin YouTube-kanal en serie videoer av alle tingene som kan gjøres med iPad og iOS 11, som små informative perler. Han har også tidligere publisert noen videoer basert på ekte bruker-tweets der de klaget på visse behov på sine PC-er.

Antagelig kommer nå iPad på spissen, vi har gjentatt at 2018 Pro Pro kommer til å bli en revolusjon, med en A11X-brikke basert på suksessen til den siste bunten med iPhones, og med en ny forbedret skjerm og sikkert biometrisk ansikts-ID-anerkjennelse. Det vil være nødvendig å forberede, og også å gjøre det samme med lommene.

Mer om iPadízate | iPad Pro 2018: dette er nettbrettet som vil forelske seg igjen

via | 9to5Mac