contadores Skip to content

Hva er nytt i iOS 11 beta 2?

iOS 11

Akkurat i går slapp Apple den andre beta-versjonen av iOS 11 for utviklere, og det forventes snart å gjøre det for resten av brukerne av Beta-programvaren. Denne oppdateringen er fullpakket med feilrettinger og stabilitetsforbedringer, men det har også nyheter og funksjoner som er verdt å nevne.

Noen av de mest populære iOS 11-feilene er allerede løst. For eksempel, Bluetooth-funksjonaliteten til Kontrollsenteret fungerer nå riktig. Dessverre bringer iOS 11 beta 2 imidlertid nye problemer: en feil når iPhone 7 og iPhone 7 Plus startes på nytt og en SOS-varsling når varselet er avbrutt.

Det er grunnen til at betaversjoner inneholder slike feil. Så fra iPadizate, før du installerer nye oppdateringer Vi anbefaler alltid å vente et par uker til systemet stabiliserer seg.

Hva er nytt i den andre betaen av iOS 11?

Men iOS 11 beta handler ikke bare om feil og feilrettinger. I denne anledningen har Apple introdusert noen funksjoner som ennå ikke var til stede i det fornyede mobile operativsystemet for iPhone og iPad.

iOS 11

Brygge: Den nye iOS 11 Dock har et alternativ i Generelt> Multitasking som lar deg endre innstillingene på iPad for å deaktivere “Vis nyere”, denne funksjonen er ment å vise de mest brukte appene.

Kontroll senter: IOS 11 Control Center kan nå deaktiveres mens du bruker andre apper, så det vises ikke. Bluetooth har også blitt fikset.

Ikke forstyrr mens du kjører: Apple har også introdusert noen funksjoner som er tilgjengelige i Innstillinger-appen for denne modusen, som allerede fungerer 100%.

Diktat: Støtte for hindi-diktat er lagt til.

Safari: Nye alternativer for CSS-animasjoner, WebGPU, webanimasjoner og mye mer.

filer: Files-applikasjonen har en ny utvidelse for å lagre filer som bilder, videoer og dokumenter.

Spor | MacRumors