Hva er nytt i iOS 7 Beta 4 Så langt

Akkurat i går overrasket Apple oss med publiseringen av Beta 4 av iOS 7, en beta som kommer til å løse noen stabilitets- og kompatibilitetsproblemer mellom applikasjoner, samtidig som de inkluderer nye detaljer på et estetisk nivå.

Vi kan ikke si at den fjerde betaen til iOS7 inneholder betydelige nyheter, men vi har funnet nye detaljer i systemet som bør nevnes. Her bringer vi dem til deg.

Alle nyhetene som finnes i Beta 4 på iOS 7

Som de har kommentert i Appadevice, er disse mest bemerkelsesverdige nyheten om den nye betaen til iOS 7. Selvfølgelig er forbedringene av stabilitet og flyt flytende også, selv om noen brukere har rapportert om problemer som allerede var løst i tidligere betas.

Har du allerede prøvd iOS 7 Beta 4? Del inntrykk av henne ved å gi oss en kommentar.

Forrige artikkelLast ned iOS 7 Beta 4 for iPad, iPad Mini, iPhone og iPod TouchNeste artikkelDe 24 beste GRATIS applikasjonene for iPad og iPad Mini

MBA og grad i økonomi. Forfatter for bloggen Mobile Marketing en tacones, hun har mer enn 10 års erfaring med markedsføring og kommunikasjon. Dumpet i det fascinerende mobiluniverset i 5 år. Professor ved ulike handelshøyskoler og universiteter. Jeg skriver på iPadizate om nåværende mobilmarkedsføring.