free estadisticas Saltar al contenido

Hva er nytt i Telegram og IFTTT, maksimal funksjonalitet

abril 29, 2020

Med hver dag som går, fortsetter Telegram å gå videre til å bli den perfekte direktemeldingsappen. Det handler ikke lenger bare om å konkurrere med WhatsApp, det handler også om å bli det en av de mest funksjonelle applikasjonene som er tilgjengelige. Og for dette, hva bedre enn å være med på revolusjonen av tingenes internett.

Og det er at det er en sektor, som i økende grad får mer og mer betydning i det generelle panoramaet over teknologi. Det er ikke bare å jobbe med å kunne kontrollere alt som omgir oss med telefonen vår, den søker koble sammen alt som har en internettforbindelse, for å oppnå større generell effektivitet i livene våre.

Telegram nå IFTTT-kompatibel

IFTTT-oppskrifter

Og det er ingen som vet mer om hvordan man skal oppnå denne interkonnektiviteten enn de som er ansvarlige for IFTTT (IF This Then do That), som har samarbeidet tett med Telegram-utviklere for å gjøre appen til den første i sitt slag med full integrasjon med dette systemet. Og for å bruke det, vi trenger bare å "kalle" en bot.

Det er riktig, vi må bare gjøre noe så enkelt som å snakke med en bot, eller nevne det i samtalene våre med @IFTTT for å samhandle direkte med det. I tillegg kan vi bruke appen eller IFTTT-nettstedet til å konfigurere en serie "oppskrifter" som vil hjelpe oss med å lage Telegram, sentrum av vårt tilkoblede liv.

Og er det takket være IFTTT har vi uendelige muligheter innen rekkevidde. Fra å konfigurere mobilen vår slik at den advarer oss med en liten melding om at det kommer til å regne dagen etter, til når vi sender en spesifikk melding til boten, lysene i huset vårt slås på, og favorittmusikken til Spotify begynner å spille.

Vi må bare konfigurere det når det passer oss, i et vennlig og enkelt miljø. Eller også, vi kan bruke de allerede utformede konfigurasjonene av IFTTT-samfunnet, alltid tilgjengelig fra appen eller nettstedet. Det gjelder bare å gi den litt fantasi.

Og du, vil du prøve denne nye Telegram-funksjonen? Visste du allerede IFTTT?