Hva er “Vil du se mer kunst på Instagram”?

Du har kanskje møtt spørsmålet om “Vil du se mer kunst på Instagram?” når du besøker det sosiale nettverket for fotografering, og spør deg selv hva er dette initiativet. Siden flere og flere brukere deler kunst på Instagram, noe som gjør det til en viral trend.

Akkurat når mange avslutter sitt Bestnine 2018 med årets beste bilder, Stories spør om vi vil se mer kunst på instagram, mens du deler noen berømt verk.

Hvis du svarer bekreftende, vil de oppfordre oss til å gjøre det følg kjeden og laste opp noen maleri eller skulptur, som er verkene som skaper mest interesse. Og det er at Instagram er en veldig mangfoldig plattform, så snart vi ser Historier med gåter som det viser oss det beste fra renessanse og barokk kunst.

Art Selfie, ta en selfie og se etter ansiktet ditt i kunstverk

Bruker vi den fornyede Instagram-søkemotoren kommer vi ikke til kort eksempler av brukere som presenterer sine favorittklassikere:

Bilde - Hva er "Vil du se mer kunst på Instagram?"?

Noen ganger finner vi viraler noe absurd på Instagram, og i andre tilfeller lovverdige initiativer som f.eks laste opp mer kunst til det sosiale nettverket. Selvfølgelig er det de som virkelig ønsker å få synlighet og ikke er interessert i verkene de deler, men det er noe som kan brukes på nesten ethvert innhold på Internett.

Nå vet du Hva er det spørsmålet om “Vil du se mer kunst på Instagram?” som viser så mange historier. En annen idé enn vanlig, og som viser at brukerne er i stand til å finne nye bruksområder for applikasjonen til tross for at det ikke kommer til å mangle nyheter de kommende månedene.

En virus mot urenheter i Font Vella-vann sirkulerer på WhatsApp

Hva synes du om denne ideen? Vil du virkelig se mer kunst på Instagram Stories, eller ser du liten mening i denne trenden?