contadores Skip to content

Hva forteller iOS 9 oss om Future iPhone 6s?

Selv om hovednotatet ikke kunngjorde noen ny iPhone-modell, som det gjorde i tidligere WWDC-er i tidligere år, gjorde den det Vi kan sette pris på noen ledetråder om iPhone 6s takket være nyhetene i iOS 9. iOS 9 kommer i september, og takket være dusinvis av nye funksjoner gir den oss en omtrentlig profil av hva neste iPhone 6s kan være, for eksempel en lengre batterilevetid, to høyttalere og muligheten til å multitaske.

La oss se på aspektene ved iOS 9 som får oss til å forestille forskjellige funksjoner på iPhone 6s, fra utgivelsesdatoen, til noen av funksjonene. Bli med oss.

IPhone 6s kunne komme til høsten

iOS 9 Beta er nå tilgjengelig for nedlasting fra i dag, bare for utviklere for øyeblikket, i juli, vil de kunne få resten av brukerne tilgang til beta hvis de ønsker det, selv om de tar hensyn til forskjellige aspekter av iOS 9 før du installerer den på iPhone eller iPad.

iOS-9-funksjoner-for-fremtidige-iphone-6-2

Men den offisielle lanseringsdatoen for iOS 9 er i oktober, perfekt sammenfallende med den vanlige datoen for Apple å presentere en ny enhet. Kanskje lanseringen av iPhone 6s vil være sammenfallende med iOS 9, gi smarttelefonen en ny funksjon, for eksempel to høyttalere for å dra nytte av Apple Music.

høyere batteritid

IPhone 6 og 6 Plus ligger bak når det gjelder batteritiden til andre smarttelefoner som Samsung, HTC og LG og Apple vet at den trenger å løse dette “problemet”.

iOS-9-funksjoner-for-fremtidige-iphone-6-3

Å vite at iOS 9 vil være et mer effektivt operativsystem med batterilevetid, inkludert en energisparingsmodus som kan tilby opptil tre timer ekstra batterilevetid i iOS 9 og at Apple vil undersøke utviklingen av forbedrede batterier, kanskje iPhone 6s kan være apple-smarttelefonen med den lengste batterilevetiden ennå. Selv om en økning i batteristørrelse over 3 000 mAh heller ikke ville være dårlig.

To høyttalere på iPhone 6s

Apple Music har allerede blitt kunngjort, streaming-musikktjenesten til apple, men Apple-smarttelefoner har fremdeles en enkelt høyttaler, som ikke vil få all ytelsen ut av musikken, og måtte bruke hodetelefoner for å nyte Apple Music-tjenesten fullt ut .

iOS-9-funksjoner-for-fremtidige-iphone-6-5

IPhone 6s kan også være den første Apple-smarttelefonen som inkluderer to høyttalere, sammenligne seg med andre Android-smarttelefonmodeller, som allerede inkluderer denne funksjonen. Det ville ikke være en dårlig ting å kunne glede seg over Apple Music i stereo og uten å måtte bruke hodetelefoner til det.

Multitasking på iPhone 6s

Multitasking nærmer seg iPad-serien med iOS 9, noe som har ventet lenge og som Apple endelig ser ut til å tilby brukere. Alt sagt, multitasking eksisterer siden iOS 4, selv om det ikke er på en reell måte eller egnet for produktivitet, men en iPhone 6s Plus-modell, med en 5,5-tommers skjerm og mer RAM, kunne håndtere multitasking uten problemer.

iOS-9-funksjoner-for-fremtidige-iphone-6-4

Muligheten for å bruke multitasking med to applikasjoner som er åpne på samme tid, som vi skal kunne gjøre på iPad Air 2, er mindre sannsynlig å eksistere på iPhone 6s, men håpet går aldri tapt.

Det er mange rykter som vi har sett om paret av nye modeller, iPhone 6s og 6s Plus, som vil komme for å oppdatere dagens utvalg og samtidig oppmuntre Apple til å fortsette å jobbe med sin neste generasjons iPhone 7. Dette er egenskapene som vi forestiller oss at den antatte iPhone 6s og 6s Plus kan ha, takket være Techradar, nå som vi vet hva kjennetegnene til iOS 9 er.

Hva forventer du at Apple vil inkludere i de påståtte iPhone 6s og 6s Plus?

Du er interessert i: Dette er funksjonene som Apple ikke regnet med på iOS 9