Hva gjør du hvis skjermen på iPhone 5, 5s og 6 er dimmere med iOS 8.1

Hva gjør du hvis skjermen på iPhone 5, 5s og 6 er dimmere med iOS 8.1

Er skjermen uvanlig svak etter oppgradering til iOS 8.1?

20. oktober ble iOS 8.1, den første store oppdateringen til den nyeste versjonen av Apples mobile operativsystem, utgitt. Dette har blitt ledsaget av noen andre nyheter, og også feil som er til stede i forrige versjon, er korrigert, selv om det fortsatt er flere problemer. For eksempel, noen brukere har sett skjermen til enheten deres bli uvanlig svak etter oppdatering.

I tilfelle du er en av de menneskene som dette har skjedd på deres iPhone, iPad eller iPod Touch, trenger du ikke å bekymre deg, siden i dag forteller vi deg hvordan du kan løse det på en veldig enkel måte. Først hadde man trodd at det kan være et maskinvareproblem, alternativ som ble forkastet når man så at med inversjon av farger eller med et skjermbilde ble lysere områder vist.

ios-8-1-lysstyrke-skjerm-2

Og dermed, Den er relatert til programvaren, og det vil være et slags filter på den som ikke tillater å øke lysstyrken til det maksimale. For noen dager siden snakket vi om en ny funksjon som er til stede i iOS 8.1 som lar brukere justere lysstyrken direkte fra Hjem-knappen, og denne nyheten ville være nettopp årsaken til dette “problemet”.

Hvordan fikse glitterproblemet på iPhone og iPad med iOS 8.1

Du har kanskje forsøkt å fikse den ved å starte enheten på nytt, installere den siste versjonen av operativsystemet på nytt eller grave gjennom enhetsinnstillingene, men ting er mye enklere, så lenge du vet denne nyheten på forhånd. Som vi sa tidligere, fører denne oppdateringen med seg en funksjon som gjør det mulig å justere lysstyrken fra Hjem-knappen, men det virker som om det den har en standardverdi tildelt som gjør skjermen dimmere enn normalt og du kan ikke heve lysstyrken til det maksimale.

ios-8-1-lysstyrke-skjerm-3

For å forhindre at dette skjer, må du gå til menyen Innstillinger – Generelt – Tilgjengelighet – Zoom og en gang der må du deaktiver Zoom-alternativet. Fra det øyeblikket vi deaktiverer det, bør lysstyrken gå tilbake til skjermen, selv om vi mister muligheten for å justere den fra startknappen.

Et annet problem som er til stede i den nyeste versjonen av systemet

Fra TUAW påpeker de det denne funksjonen gjør det mye enklere å få tilgang til lysstyrkekontrollen, men de ønsker ikke det faktum at det påvirker enhetens totale lysstyrke, og at Apple ikke har snakket om denne nyheten eller måten den kan slås på eller av.

ios-8-1-lysstyrke-skjerm-4

Et annet problem som er til stede i iOS 8.1, påvirker batterilevetiden til iPhone 6 Plus. Tilsynelatende har noen brukere opplevd for mye batteriforbruk av enheten etter å ha installert denne oppdateringen. Som vi sa for noen dager siden, skyldes dette at 5,5-tommers smarttelefon øker sin aktivitet med CPU, selv om Det kan også skyldes en mulig endring i konfigurasjonen av noen funksjoner for eksempel beliggenhet, bakgrunnsoppdateringer, etc.