Hvorfor er den nye iPad iPad 2018 den beste nettbrettet i verden?

Hva gjør iPad Pro til en så magisk enhet?

Jony Ive har deltatt i et intervju med The Independent, har snakket om prosessen med å lage den nye iPad Pro og har delt flere detaljer om designfilosofien. I tillegg har den avslørt en liten hemmelighet: Hvorfor er iPad Pro en så magisk enhet?

I denne artikkelen vil vi trekke frem noen av de mest interessante ideene fra den gode fyren fra Jony Ive i intervjuet, det er noen veldig nysgjerrige notater …

Det kan interessere deg | Hvordan Steve Jobs stjal en ansatt fra Microsoft med en enkel tallerken med pasta

Den nye iPad Pro er ganske enkelt magisk

Under intervjuet ønsket David Phelan å fremheve det følte “stor ydmykhet” i Jony Ive som plasserer ham som en del av Apple-teamet. Jony Ive snakket om ansvaret til et produkt som var så vellykket som iPad Pro.

Ansvaret begynner med besluttsomheten om ikke å falle i fellen av å bare gjøre ting annerledes. Når et produkt har blitt så anerkjent, er det et ønske om at folk skal se det omdesignet. “

Den nye designen til iPad Pro har kommet akkurat i tide, Etter mange år med en kontinuerlig design, endret Apple stilen på sin iPhone, og nå har det blitt nettbrettet. Den nye iPad Pro har en stor skjerm som dekker front, veldig små siderammer, den har ikke en startknapp, den har ikke et hakk og utseendet er minimalistisk, elegant og spektakulært.

“Jeg tror noe av det viktigste er at du endrer noe ikke bare for å gjøre det annerledes, men for å gjøre det bedre.”

Et av de mest interessante spørsmålene fra intervjuet kom opp da de beskrev iPad som magisk i innledningen i 2010:

“Jeg tror at det som beskriver et produkt som magisk, er hvordan det er mindre lett å beskrive det. Du kan ikke si nøyaktig hva det er. ”

Her kan du lese hele intervjuet med Jony Ive.