Hva holder OnePlus-arrangementet for oss i morgen?

Arrangementet som finner sted i morgen 17. desember innen OnePlus Det er sannsynligvis en av de forventede, fordi dette merket som har forårsaket så stor innvirkning med sin store stjerneterminal, ser det ut til at kunne jobbe med to nye modeller, som vi kanskje vet i morgen.

I ettermiddag snakket vi om en mulig OnePlus Mini som ville kostet 245 dollar, en veldig konkurransedyktig pris hvis vi tar hensyn til dens egenskaper. Det som er unektelig er suksessen som OnePlus One har hatt, en terminal som for 249 eller 299 tilbyr oss noen spesifikasjoner som vi ikke finner i andre til samme pris.

Et annet av merkets store poeng er eksklusivitet. Å få en OnePlus One er ikke lett på grunn av invitasjonssystem eller de få spesifikke dagene de lanserer hvert år for å kunne kjøpe terminalen. Men dette kan forsterkes ytterligere, fordi det ser ut til at selskapet kunne jobbe med det nye flaggskipet, OnePlus Two.

I morgen får vi vite alt om at OnePlus har ermet, selv om alt tyder på at det kan være et nytt flaggskip og kanskje en bærbar ved linjene på bildet, men de refererer kanskje bare til terminalen. Det er tydelig at hvis OnePlus-gutta alltid oppnår noe, er det å overraske oss, så vi må vente til i morgen for å se hva de har i vente for oss.

Hva tror du de vil komme ut av morgendagens begivenhet?