Hva om vi kunne ha flere dokker på iPhone? Dette konseptet viser en fantastisk idé

dock ios

For bare noen dager siden snakket vi om at Apple i iOS 14 kunne fornye noen aspekter av startskjermen. Dokken er et grunnleggende element for iPhone og iPad. Dette elementet arvet fra Mac har vært der fra begynnelsen.

Nå for tiden, dock på iPad har nøkkelfunksjoner for multitask. Det er ikke bare et element relatert til startskjermen, men er tilgjengelig hvor som helst i systemet. Imidlertid på iPhone kaien har ikke utviklet seg noe. Alessandro Chiarlitti ser ut til å ha noen ideer for å endre dette.

En flere dock med tilleggsfunksjoner

Dette konseptet av a vitamin dock Det er virkelig interessant. Vi kan for eksempel ha flere sider der vi kan være vert for mer enn fire applikasjoner. I denne designerens fantasi brukes dokken til mer enn bare å gi tilgang til mye brukte applikasjoner. Ved å skyve opp kan vi få tilgang til kontekstuell informasjon av interesse. I dette tilfellet vises sangen som for øyeblikket spilles.

Det Alessandro foreslår, kan godt minne oss om noen av alternativene som vi kan se på Android. For eksempel, Nova Launcher lar oss ha mer enn en side i dokkingstasjonen eller endre maksimalt antall ikoner som vises. På den andre siden, Microsoft Launcher lar oss skyve dokkingstasjonen for å få tilgang til raske innstillinger som WiFi eller Bluetooth.

Kan hende du også liker | 25 funksjoner som kommer med iOS 14 og som vi gleder oss til å se

Det er høyst usannsynlig at Apple vil tillate det endre appstarter i fremtiden, for ikke å si umulig. Vi er også langt fra å se vesentlige endringer i startskjermbildene til iPhone-en vår. Imidlertid kan det godt tas hensyn til disse forslagene i Cupertino. Debatten er servert. Hva synes du om dette konseptet? Ønsker du å se denne dokken i den neste versjonen av iOS? Du kan besøke denne Reddit-tråden for å se reaksjonene fra samfunnet.