Hva som kan være det første lekkede bildet av iOS 7 vises

Hvis ryktene om at vi har hørt de siste månedene er sanne, bør iOS 7 være et av hovedhøydepunktene som Apple vil gi i løpet av den første dagen av WWDC. Det er ikke første gang Apple benytter seg av arrangementet for å presentere nyheten om operativsystemene sine, og med tanke på at det er en utviklerhendelse virker det helt logisk.

Tidligere år fokuserte rykter rundt iOS utelukkende på ny funksjonalitet. Denne gangen snakker de sterkeste ryktene ikke om nye funksjoner, men om en total endring i utformingen av operativsystemet. Disse kommentarene blir hovedsakelig bedt om av endringer i rollene til Apple-ledere og mer spesifikt ved å være Jony Ive som den nye personen som har ansvaret for utformingen av brukergrensesnittene til selskapets operativsystemer og programvare.

iOS-711

Ryktene om det nye utseendet snakker om et mye flatere og minimalistisk design. Et design som fullstendig ville eliminere skeumorfismo som har vært til stede på iOS siden starten, og at Scott Forstall (den tidligere sjefen for iOS og som ikke lenger jobber hos Apple) likte det så godt.

Dette kan være den nye SpringBoard for iOS 7 med flate ikoner

Selvfølgelig er det ingen bekreftelse på at dette kommer til å være tilfelle, selv om man vurderer mengden rykter om det samme og forskjellige kilder som satser på det samme, vil det virke rart at det ikke ble endelig oppfylt.

ios-7-springboard

Bildet som følger med disse linjene er en påstått lekkasje av ny design av iOS 7 SpringBoard. Kvaliteten på fotografiet overlater mye å være ønsket, men du kan se hvordan ikonene har endret seg og nå er mye flatere, noe som eliminerer det bestemte “tredimensjonalitet”Av ikonene som for øyeblikket er til stede i iOS 6 og i tidligere versjoner av operativsystemet.

Vi må fortsatt vente til mandag for å bekrefte om dette fotografiet er ekte eller ikke. Det stemmer at det er helt i tråd med ryktene vi har hørt så langt, men som det skjer mange ganger er det vanskelig å vite om vi virkelig har å gjøre med et ekte bilde eller en modifisering gjort av noen med litt kunnskap og mye fritid. Kanskje den dårlige kvaliteten på bildet gjør oss litt mistenkelige, men ved tidligere anledninger har vi sett hvor fotografering av veldig dårlig kvalitet virkelig viste det de sa for å vise, så vi må være tålmodige og vente til neste mandag, da Apple skal feire hovedtanken og presentere iOS 7.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!

Vil du følge Keynote WWDC 2013 bor hos oss?

Se Keynote WWDC 2013 live

Spor | IPad-nyheter