ipad-mini-2-filtrado

Hva som kan være det første virkelige bildet av iPad Mini 2 er lekket

I løpet av de siste ukene har det gått flere rykter om at iPad Mini 2 med Retina-skjerm ikke ville komme før i 2014. Du kan virkelig ikke snakke om en forsinkelse som sådan, siden Apple ikke hadde gitt noen dato, men all taushet Jeg forventet at enheten skulle komme i år, og det er derfor vi begynte å snakke om “forsinkelse

Digitimes, kilden til det første ryktet, ser ut til å ha fått ny informasjon og utbedret den. Publikasjonen sier det LG har gjort mye fremgang med retina-skjermer for iPad Mini og de håper at enheten kan treffe butikker neste oktober.

ipad-retina

IPad Mini 2 kunne endelig komme i år med Retina-skjerm

I tilfelle dette endelig skjedde, og i oktober ble iPad Mini 2 presentert eller lansert, ville Apple fortsette å opprettholde fornyelsesgraden av nettbrettene en gang i året. I fjor brøt det tradisjonen ved å oppdatere iPad Retina, men vi tror det var unntaket som bekrefter regelen og de gjorde det for å homogenisere enhetene og at de alle hadde den nylig utgitte Ligthning-kontakten.

Digitimes har en bred bagasje når det gjelder Apple-relaterte rykter, selv om trefffrekvensen ikke er blant de høyeste. Publikasjonen er ofte basert på informasjon den mottar fra påståtte medlemmer av forsyningskjeden, og denne informasjonen er ikke alltid ekte eller blir virkelig satt i en sammenheng.

ipad-mini-2-filtrert

I tillegg til dette nye ryktet, hva kan være først lekket bilde av fronten på iPad Mini 2. Som kommentert i PhonesReview, er utseendet til denne nettbrettet imponerende, og i tilfelle dens ekthet blir bekreftet, tror vi at mange potensielle kjøpere vil glede seg over utformingen av enheten (og antagelig også med ytelsen).

Som det ryktes for en tid tilbake, har den filtrerte nettbrettet knapt rammer rundt skjermen (i det minste på sidene), noe som gir den et veldig vakkert og veldig imponerende utseende. Vi kan selvfølgelig ikke bekrefte at det er et fotografi av en ekte iPad Mini 2-enhet, for det vil vi fortsatt måtte vente en stund og vente på offisielle nyheter fra Apple, noe som kan skje i oktober eller noe annet måned. Bare Apple og noen forretningspartnere vil vite den estimerte lanseringsdatoen og vil ikke avsløre den på forhånd.

Hvordan vil du at iPad Mini 2 skal se slik ut? Liker du eller forventer du noe annerledes?