contadores Skip to content

Hva trenger iOS 10 for å være perfekt?

Vi har mange grunner til å tro at iOS 10 er det beste mobile operativsystemet i dag, men uansett er det langt fra perfekt …

IOS 10-programvaren er ikke perfekt, nei, og skyldes i stor grad de mange begrensningene som Apple implementerer i samme. Det er et lukket operativsystem, og det er der dets eleganse og minimalisme bor, i tillegg til Apples uforlignelige og aggressive markedsføringsstrategi …

iOS 10 iPhone

Men det er mange funksjoner, fordeler og funksjoner som kan gjøre det gjør iOS 10 perfekt uten å skade ytelsen, brukervennligheten og brukeropplevelsen. I denne artikkelen vil vi snakke om det. Og i tillegg har vi tillatt oss luksusen å retusjere skjermbildene med Photoshop for å tilby en visualisering av noen av endringene som vi foreslår. Vi begynner. Hva trenger iOS 10 for å være perfekt?

1. Dokk

Vi har mange år med det samme problemet, iOS Dock lar deg bare legge til et begrenset antall applikasjoner. Spesielt 6. Det ville være ideelt hvis brukere i iOS 10 kunne gjøre det inkluderer et ubegrenset antall apper til Dock, eller i det minste et par til …

Dock

2. Varsler

Den nye designen av iOS 10 Rich Notifications er flott, og nå er det mulig å samhandle med innholdet. Men det ville ikke være dårlig om Apple inkludert Bilder til varsler (kontakter, videoer, filoverføring, store emojis …). Det vil være noe som det du ser i skjermbildet som vi legger ved nedenfor.

Varsler

3. Lås skjerm

Låseskjermen iOS 10 har introdusert et par veldig interessante endringer, for eksempel implementering av et nytt widget-panel og en seksjon for Camera-appen. Men ikonisk funksjonalitet er fjernet Skyv for å låse opp (Skyv fingeren for å låse opp), og vi synes du alltid bør være der.

Skyv Lås opp

4. Start-skjermen

I iOS 10 er låseskjermen, varslingssenteret, kontrollsenteret og mange andre elementer i systemet fornyet. Men ingenting er endret på startskjermen. Ville det ikke vært fantastisk å kunne inkludere Widgets blant appikonene? Nå som de har et så elegant design, vil de se bra ut …

Startskjerm

5. Kontrollsenter

Som vi forventet, har iOS 10 Control Center blitt fornyet med nye farger for knappene øverst, en ny design av brukergrensesnittet og nye paneler for Music og HomeKit. Men… Hva om Apple endelig lot deg tilpasse elementene dine? Det ville være flott å legge til knapper for 3G-tilkobling, for plassering og andre konfigurasjonsinnstillinger.

IOS 10 Kontrollsenter

6. iMessage

Apple iMessage-plattformen har fått fabelaktige nyheter i iOS 10. Nå kan Messages-appen brukere ha funksjoner som Tapback, Digital Touch, Emojification, appinstallasjon, rike lenker … Selvfølgelig mangler noe veldig viktig, igjen tilpassing. Apple bør tillate brukere endre fargen på meldingene i hver samtale uavhengig og hvorfor ikke laste ned nye chat-effekter.

Message-Customiser-Bubbles

7. Bilder

Hvis det er en funksjonalitet som vi ber om, år etter år, fra Apple, er den manuelle organisasjonen av bilder i Bilder-appen. Det er virkelig ubehagelig (og skjemmende hvis du tillater meg) å nøye seg med organisasjonen som Apple reiser. Hvis nødvendig teknologi og systemkapasitet finnes, hvorfor ikke gjøre det? Det burde være mulig hold fingeren på et bilde for å flytte det fra en posisjon til en annen Ikke noe problem. Og allerede satt, også muligheten til å gi nytt navn til hvert bilde, redigere datoer og lokasjoner.

Bilder

8. Skyv over

Hvis det er noe virkelig nyttig og produktivt i iOS 10 for iPad, er det multitasking. Med Slide Over- og Split View-funksjonene er det mulig å åpne og samhandle med to applikasjoner samtidig. Men i tilfelle av Slide Over mangler noen detaljer å polere. Du kan for eksempel inkludere et tverrhode for å lukke applikasjonene fra Slide Over (se bildet) og slipper å åpne App Switcher for å lukke hver app igjen og igjen. Dessuten vil det også være flott om Apple tillater det sorter apper i Slide Over på vårt innfall.

Skli over

9. Bilde-i-bilde

Picture-in-Picture (eller PiP) er navnet som er gitt til funksjonaliteten som gir muligheten til å spille overliggende videoer i forgrunnen mens vi utfører andre handlinger i bakgrunnen. Denne fordelen er ideell, selv om den kan inkluderes en liten rullefelt for å flytte videoen frem og tilbake, og implementer ytterligere ett alternativ for å forstørre størrelsen, selv om dette ikke skal være noe problem på 12,9-tommers iPad Pro.

PiP

10. Feil

Det er klart det er andre faktorer som vil bidra til å gjøre iOS 10 perfekt, for eksempel feilrettinger og løsningen på noen problemer som angår det mobile operativsystemet: tilkobling, nedgang, batteri, inkompatibilitet av apper …

iOS 10

Dette har vært noen av funksjonene, funksjonene, fordelene og detaljene som vi ville elske for Apple å implementere i fremtidige versjoner av iOS. Foreløpig må vi ta oss til rette. Men Cupertino-selskapet har fortsatt mange år fremover for å forbedre iOS 10 og dens etterfølgere.

Nå er det din tur. Hva trenger iOS 10 for å være det perfekte mobile operativsystemet?

Mer om iOS 10: