Hva vi vet om den kommende Galaxy Note 4

Han Samsung Galaxy Note 4 Det er den kjensende phablet til koreaneren, og vi vet allerede noen detaljer om hvordan det vil være. Vi vet også at Galaxy Note 4 ville komme videre 3. september, like før IFA-teknologimessen i Berlin.

Den overraskende visningen av Galaxy Note 4 vil være tosidig (YOUM) og vil nå 5,7 tommer med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler, noe som etterlater dens piksletetthet på 515 dpi.

Bilde - Det vi vet om den kommende Galaxy Note 4

Potensielt vil den ha en Qualcomm Snapdragon 805 firkjerneprosessor og 3Gb RAM. Det er en veldig kraftig phablet som forgjengeren Galaxy Note 3.

I spesifikasjonene finner vi også S Pen, Samsung-pennen og et 16 megapiksler kamera. Det ville komme med Android 4.4.3 og Samsungs TouchWiz-grensesnitt.

Hva er nytt i programvaren

Samsung Galaxy Note 3 kommer med interessant ny programvare. For eksempel tilbyr phablet-funksjonaliteten Sveip for å starte Motion Launcher, som lar deg låse opp telefonen eller få tilgang til forskjellige innstillinger takket være fingeravtrykksleser som ville bli inkludert.

En annen nyhet relatert til hans vanntett er appen Aqua Capture som lar deg ta gode bilder under vann.

Til slutt, i følge lekkasjene, vil den også ha en app kjent som Multi Network for Booster, som i utgangspunktet vil være en optimalisert versjon av Download Booster på Galaxy S5.

I alle fall må vi vente til presentasjonen av Galaxy Note 4 i september for å bekrefte disse nyhetene.

Via: Sam Mobile

Tabla de contenidos