contadores Skip to content

Hva vi vet om iPad 3 (for nå)

Bare noen uker før presentasjonen av det nye iPad 3 fra Apple. I går publiserte vi noen detaljer om din maskinvare og eventuell dato for presentasjonen. Likevel skal vi analysere alt som blir sagt om den nye nettbrettet til Cupertino:

  • Retina skjerm: Retina-skjermen med høy oppløsning er nesten bekreftet. Denne skjermen tilbyr dobbel oppløsning på iPad 1 og iPad 2, ingenting mer og intet mindre enn en 2048 × 1536 piksler oppløsning. En bedre oppløsning enn en Full HD 1080p Blu-ray og skjermen til en 27 ″ iMac. Se for deg klarheten på skjermen på en iPhone 4S, men tre ganger større, dette vil være skjermen på iPad 3. En glede.
  • 4G LTE: Den nye iPad 3 vil ha 4G LTE-tilkobling. Dette vil være den første Apple-enheten som inkluderer en slik kapasitet. Til å begynne med vil AT&T og Verizon 4G-nettverk støttes i USA, nå må vi vente på å se hva som skjer med 4G-nettverk i resten av verden … (tips: Dette ville være en god mulighet for nasjonale operatører til å ta spranget til 4G …)
  • Forbedrede kameraer: Den nye iPad 3 vil inneholde, som iPad 2, to kameraer. En front som vil støtte FaceTime HD og en 5MP bak, minimum, med autofokus og LED-blits.
  • Apple A6 Quad-Core-prosessor: Ryktene om maskinvaren til iPad 3 kommer og går, men, nesten helt sikkert, den nye iPad-en vil bære en firkjerne A6-prosessor. Dette vil være den første Quad-core prosessoren for iOS-enheter. I tillegg er det veldig sannsynlig at den nye iPhone 5 også inkluderer en slik mikrofon.
  • Større batteri: Den nye iPad 3 vil inneholde en større batteri. Men vær forsiktig, dette er for å oppveie forbruket av all den nye maskinvaren: Retina Display, 4G LTE, osv. … Autonomiet til det nevnte batteriet vil være mer eller mindre det samme som for den nåværende iPad 2.
  • Design: Det ytre på iPad 3 vil være nesten identisk med dagens iPad 2. Den eneste endringen som planlegges, er faktisk den mulige tykkelsen på 1 mm. Noe praktisk uvurderlig.
  • iOS 5.1: Det er ingen tvil om at iOS 5.1 vil bli presentert sammen med iPad 3.
  • Siri for iPad: Det er rykter som peker mot en mulig versjon av Siri, Apples virtuelle stemmeassistent, for iPad 3 …

Den beste skjermen på en mobil enhet, den raskeste trådløse tilkoblingen i verden, prosessor og batteri som er langt bedre enn “konkurransen” … Høres bra ut ?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Tusen takk!

Forrige artikkelBaseball Superstars 2012 for iPad, Pure BaseballNeste artikkelSpill og applikasjoner for iPad med rabatt og GRATIS (15. februar)