contadores Skip to content

Hva vil WWDC bringe tilbake til iPad-oppstillingen?

5. juni kunngjør Apple sine forslag angående programvare for i år 2017 på hovedpresentasjonen for WWDC. Blant dem håper vi å finne fra en ny versjon av MacOS, for å se på hva som blir den neste iOS-oppdateringen, sammen med WatchOS og tvOS. Men i år har vi også et annet ønske, drevet av de kontinuerlige ryktene som har dukket opp disse månedene.

I slekt | WWDC 2017: Hva vil Apple presentere 5. juni?

Jeg snakker om fornyelsen av iPad-oppstillingen, og ikke bare en liten endring som den som ble introdusert med den nye iPad i mars. Jeg snakker om noe større enn bare chip-endring, noe som virkelig er verdt endringen. Og det er veldig mulig at vi i år endelig har den evolusjonen, absolutt nødvendig for å gi linjen det livet den trenger står overfor de neste årene.

Nye iPad-modeller klare til å treffe markedet

iPad

Først av alt, som jeg sa før, er et sprang i maskinvare absolutt nødvendig. Det er mulig at vi med denne generasjonen mister iPad Mini, men vi kan vinne alternativer i andre størrelser som er mer attraktive for det nåværende markedet. Denne nye modellen vil bli plassert som et mellompunkt mellom 12,9-tommers iPad Pro og 9,7 med omtrent 10,5 tommer. Imidlertid vil det fortsatt være en iPad Pro, så vi bør ikke forvente en stram pris.

Det kan interessere deg | Den nye Apple iPad er lysere, kraftigere og … billigere enn noen gang!

Et annet høydepunkt i denne nye generasjonen kan være designen. Det er en mulighet for at Apple vil legge igjen de gigantiske rammene på enhetene sine, og denne endringen ville starte med en iPad som sannsynligvis ville gjort uten den fysiske hjemmeknappen. Dette vil være til stor hjelp når vi presenterer produktet for offentligheten, siden det ville være noe ganske tydelig som vil gjøre det mulig å presentere det som en virkelig endring.

iOS 11 kan ha nye funksjoner designet for iPad

iPad Air 2

For det andre er det åpenbart at vi ikke kan legge igjen programvaredelen. Vi vet utmerket godt at foreningen mellom maskinvare og programvare er en av selskapets styrker, men vi trenger mer enn små endringer i opplevelsen. IPad trenger flere funksjoner som er spesielt designet for å dra nytte av funksjonene og brukerne, og ja, jeg snakker om flertallsbrukere, fordi det er på tide med ryktene flerbrukersystem som dukket opp for noen måneder siden på tvOS.

I tillegg en betydelig forbedring av både bruken av Apple Pencil i systemet, og selve inndataenheten, som vil motta en revisjon. Vi har allerede hørt noen detaljer om en mulig funksjon for å skrive raskt om applikasjonene som vi har åpnet på iPad, noe som vil være veldig nyttig.

Kort sagt, vi håper at neste mandag ikke bare vil være en flott dag for Apples programvare, men det også vil være det øyeblikket for forventet gjenoppblomstring av iPad-linjen. Og det er lenge siden at det sluttet å være en 10-tommers iPod Touch.

Og du, hva forventer du av mandagens arrangement?