Uncategorized

Hvem vil ha mørk modus? Facebook lar deg endre fargen på veggen din

Facebook farger

Facebook har blitt veldig populært i disse dager på grunn av sin nye reaksjon. Den har også lansert de nye Messenger-rommene, men det ser ut til at all denne følelsen vil være liten og glemt når brukere kan endre bakgrunnsfargen på veggen dinJa! nå kan du ha din vegg av farger.

Farget Facebook

Med lekkasjene fra de første bildene av den mørke modusen på Facebook, har også andre fangster tatt av ingeniøren dukket opp Jane Manchun Wong som oppdaget at Mark Zuckerbergs berømte sosiale nettverk jobber med muligheten for å ha fargede vegger.

Jane Manchun Wong har lagt ut på sin twitter bildene ledsaget av forklaringen på hvordan dette nye aspektet vil fungere på Facebook.

Facebook forbedrer den adaptive fargeprofilets bakgrunnsprotype, nå:

– passer basert på forsidebilde i stedet for profilbilde

– velg den nærmeste fargen fra en forhåndsinnstilt i stedet for å beregne gjennomsnittet, avbøt det “stygge” fargeproblemet

Hvordan ville det fungere?

Denne nye veggen er mulig takket være a system for fargetilpasningsevne som er basert direkte på brukerens forsidebilde. Det vil si, avhengig av bildet av profildekselet, vil det bli gjort en beregning av den dominerende tonen i dette og dermed vil fargen på veggen oppnås.

Denne nye funksjonen ble oppdaget av Wong i en av utviklingsfasene, og som du kan se fra ingeniøreksemplene, bakgrunnen stemmer helt overens og harmoniserer med forsidebildet.

Fargvegger på Facebook

Det er verdt å nevne at denne nye og fargerike utformingen av veggene fremdeles i utviklingPå grunn av dette er det ikke mulig å ha flere detaljer, og heller ikke sikre at den blir utgitt ganske snart.

For øyeblikket må vi bare tenke på dens dekorative funksjoner, hvordan den kan implementeres og diskutere om denne funksjonen vil være et hinder for neste mørke modus som er så mye forventet.


Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK