contadores Skip to content

Hvilke nyheter vil Apple Pay bringe oss i iOS 11?

Apple Pay på iOS 11

Apple tok med seg sitt mobile betalingsverktøy 20. oktober 2014. Denne tjenesten, kalt Apple Pay, lar oss iPhone-brukere betale med et enkelt trykk, bruker NFC (Near Field Communication) og Touch ID-teknologi for å bekrefte kjøpet med fingeravtrykket vårt.

Men ** Apple Pay ** er ikke bare for å kjøpe fysisk og på en måte “erstatte” kredittkort. Apple-tjeneste det gjør det også mulig for oss å kjøpe apper som har denne funksjonen tilgjengelig, som mål-appen. Eller bruk den til å kjøpe online med Safari.

­­­­­­

­­­­­­

Apple betaler Det hjelper virkelig brukerne sine mye når de kjøper uten å engang måtte ta lommeboken ut av lommen, men … Hva mangler? Hvis vi slutter å tenke et øyeblikk, kan vi tenke på tusen tull å legge til Apple Pay, for eksempel å sende penger til venner med en melding eller andre sprø ting vi kan tenke på.

Vel, jeg har faktisk ikke sagt noe tull, siden Apple har lagt til nettopp det i iOS 11, muligheten til å sende penger til alle som bruker iMessage og Apple Pay.

Apple Pay på iOS 11

Til tross for at dette ikke er en ny idé og at det allerede er applikasjoner som tilbyr oss denne funksjonen, er det ingen som har implementert den så bra. Vi kan bokstavelig talt chatte med noen og sende dem penger når vi vil.

Spørsmålet er, kan det brukes i Spania?

Alt ser veldig bra ut på papiret: betale venner, familie eller noen andre bare ved å sette fingeravtrykket vårt i iMessage. Men som alltid kan ikke alt være bra. Og det kan ikke være annet, støtten fra Apple Pay i Spania er fremdeles veldig lav. Kanskje er det fordi selskapet ING Direct har en egen søknad om betaling mellom venner (twypcash), eller kanskje det bare er at Apple ikke har vurdert oss for mye ennå. For ytterligere å spesifisere, Apple Pay er bare tilgjengelig for følgende banker i Spania:

  • American Express
  • Santander (kun Mastercard-kort)
  • Edenred (kun Ticket Restaurant-kort)
  • Carrefour Financial Services

Apple Pay på iOS 11

Dette er nok ganske skuffende for alle som har Visa og ønsker å kjøpe en kaffe med mobiltelefon, men aldri bli motløs. Det er riktig at til tross for at Apple Pay ble lansert i 2014, den er ikke implementert i mange banker ennå –I minste i Spania–, men du skal aldri miste håpet. Teknologien går fremover og før eller senere vil den ende opp med å vises i alle deler av verden.

­­­­­­

­­­­­­

Som en trøst generelt Europa har ikke for mye integrasjon med Apple Pay (unntatt i Storbritannia). Forhåpentligvis på et tidspunkt vil Cupertino-giganten bestemme seg for å utvide tjenesten utover engelsktalende land og være litt mer oppmerksom på det tidligere europeiske kontinentet.

Kilde | Apple.com