Hvilke produkter kan vi forvente av Apple i høst

Høsten ser ut som en veldig spesiell periode. I noen tid har vi kunnet merke det denne stasjonen kommer vanligvis lastet med nyheter i form av produkter av Apple. Faktisk kunne vi for noen uker siden se hvordan Apple presenterte den nye iPhone og ga ut iOS 7 til alle brukere.

Men her slutter ikke festen, Apple har noen flere produkter lagret opp ermet, og alt ser ut til å indikere at de vil bli avduket noen uker fra nå i grunntanken som det ryktes å bli holdt i oktober. I fjor hadde vi en ny iMac, en ny iPad og den forventede iPad Mini. Hvilke overraskelser vil dette året bringe oss?

apple-its-showtime

En ny iPad 5

På kort tid vil det være et år siden Apple introduserte iPad 4, derfor er det datoen som er satt for at selskapet skal flytte igjen og presentere den nye generasjonen av sitt 9,7-tommers nettbrett.

Vi kan ikke glemme ryktene og lekkasjene, og disse gjør det tydeligere enn noen gang at vi vil ha en helt ny designet iPad 5. Som vi allerede har sett på metthetsfølelse vil iPad 5 være Mindre, lettere og med et skrånende utskjæring som vil minne oss om iPad Mini.

I tillegg peker de siste ryktene også på tilstedeværelsen av nye farger: hvit / plate, plassgrå og hvem vet om gull.

En ny iPad Mini 2

Å være et av de mest populære produktene fra de fra Cupertino, ville det være veldig rart at Apple utvider fornyelsen av iPad Mini 2. Igjen, lekkasjene er vår store allierte og har vist oss til dags dato en enhet som vil beholde den samme eksterne strukturen, men det ville fornye interiøret.

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene, vil vi finne en A6X-brikke (selv om noen rykter peker på A7), muligheten for å innlemme Touch ID og mer enn mulig inkludering av retina-skjermen.

Til slutt, angående fargekombinasjonen, kunne vi finne en ny line-up, den samme som vi ville finne i iPad 5: hvitt / sølv, plassgrått og gull.

ipad-mini

IPod-oppdatering

Det berømte epleproduktet fortjener å bli fornyet. Selv om det hvert år mister mer prominens, ser vi for oss at det fortsatt er for tidlig å la det dø. Mistanker er imidlertid at Apple vil ikke oppdatere utseendet til iPod Touch på grunn av inkluderingen av den nye plassgråfargen for noen uker siden.

Kunne vi endelig se 128 GB iPod Touch, men med samme design? Vil den legendariske iPod-klassikeren endelig bli fornyet? Alt kan være mulig, selv om mulighetene ærlig talt ikke er veldig høye.

ipod-classic

OS X 10.9 Mavericks

Apple kunngjorde at den nye versjonen av desktop-operativsystemet vil være tilgjengelig i høst, og hvilket bedre sted å kunngjøre lanseringen enn i en hovednotat. Betaene indikerer at versjonen utvikler seg godt, så hvorfor ikke?

Nå er det store spørsmålet vi står overfor til hvilken pris den vil være tilgjengelig. Vil du beholde 20 euro til Mountain Lion? Vil prisen gå opp? Gå ned til? Vi blir nødt til å vente til grunntonen i oktober.

osx-mavericks-maps_send-100041781-large

Lås opp den nye Mac Pro

En annen av bombene kunngjort under WWDC, og at tusenvis av tilhengere ivrig avventer dens løslatelse. Apples nye “drapsmaskin” er også satt til høsten, så det er sannsynlig at utgivelsen av den vil bli kunngjort under hovedtonen.

mac-pro

Laptop oppgradering

Bortsett fra den lette oppdateringen til MacBook Air under WWDC, venter resten av bærbare PC-er fremdeles på en oppdatering. Kanskje det bare er en oppdatering med de nye Haswell-prosessorene, eller kanskje det er noe annet …

MacBook Pro følger to forskjellige stier akkurat nå, Retina-modellen og ikke-Retina-modellen. Mens førstnevnte har en oppdatert design, beholder sistnevnte fortsatt den gamle, så det vil sannsynligvis være en enhet av rekkevidden.

macbook-pro

Apple TV-oppdatering

Den nåværende Apple TV-modellen ble utgitt i mars 2012 og innlemmet 1080p oppløsningsstøtte som hovedfunksjon. I tillegg har enheten blitt oppdatert til versjon 6.0 nylig, med nye funksjoner som iTunes Radio og mer.

Noen rykter indikerer at vi kunne se en ny generasjon Apple TV med en bedre prosessor og mer internt minne i neste grunnton.

apple-tv

iTV, Apple TV

Dette er en av ryktene som har blitt forlatt litt forlatt de siste månedene. Ryktene er faste og der, men det ser ut til at de har avkjølt seg mye siden de dukket opp. Videre ser Apples forhandlinger med store innholdsselskaper ut til å være kompliserte.

Odds for å se på en Apple-TV? Få. Imidlertid bør du aldri miste håpet om å få en god overraskelse.

itv

Vi introduserer iWatch

I stedet har ryktet om Apple smartklokke mange flere stemmesedler som skal presenteres snart, spesielt etter ansettelsen av to store ledere som har ansvaret for FuelBand of Nike.

Til tross for ryktene ikke forvent denne nye enheten før i 2014Hvem vet om Apple kunne tilby oss en liten matbit under denne grunntonen.

iwatch-concept-1

Prisfall på IPhone 5c?

Av alle nevnte rykter virker denne for meg den mest usannsynlige. Som Apple-bruker ville det være første gang jeg ville se, med tilgivelse av uttrykk, en “nedlasting av Apple-bukser” av en slik kaliber.

Er det dyrt for det det tilbyr? Sannsynligvis ja, men tallene ser ikke ut til å være dårlige nok til å ta en slik beslutning så snart.

iphone5c-colores

Som vi har sett på MacWorld, lover den antatte oktober-grunntonen, nesten helt sikkert det siste i året, å være full av overraskelser og nye produkter. Hvilken gleder du deg mest til?