Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Instagram Det er et sosialt nettverk med strenge regler, og det er mange slags forbudte bilder i henne. Hvis vi laster opp bilder av de forbudte emnene, kan de slettes fra Instagram og til og med lukke kontoen, enten umiddelbart eller ved å fornærme på nytt, avhengig av alvorlighetsgraden av overtredelsen.

Mens Facebook er noe kaotisk, med alle slags innhold, på Instagram er til og med koblingene begrenset. Ser for å ta vare på kvaliteten på publikasjoner, selv om det antar en rekke normer som noen ganger grenser til sensur.

Instagram legger til 6 nye Superzoom

På Instagram er påvirkere veldig viktige, så risque innlegg er de mest plagsomme. Men det er ikke det eneste som bryter reglene, som inkluderer ulike typer forbudte publikasjoner, fordi vi kommer til å dykke dypere.

Nakenbilder, de mest forbudte bildene

Bilde - Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Utvilsomt er bildene som Instagram fjerner mest, de som krysser erotikkens barriere og er for eksplisitt. Etter mange kontroverser er det nå klare regler om publikasjoner som er forbudt på det sosiale nettverket. Alt dette innholdet er ikke tillatt:

 1. Bilder av mennesker som har intime forhold.
 2. Ethvert bilde som viser kjønnsorganer.
 3. Kvinners brystvorter, unntatt hvis du ammer eller har hatt en mastektomi.
 4. Låser nærbilder.
 5. Nakenbilder (til og med integrert) i malerier eller skulpturer godtas.
 6. Nakne eller halvnakne barn (selv om de er uskyldige bilder lastet opp av foreldrene sine, forbeholder Instagram seg retten til å trekke dem tilbake i visse tilfeller).

Intoleranse, vold og hat

Bilde - Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Selv om Instagram er et veldig “visuelt” samfunn, er det visse forbudte emner, som brukere vanligvis behandler i kommentarer og videoer, men som også påvirker bilder. Hvis vi laster opp forbudte bilder som oppfyller disse vilkårene, blir de fjernet:

 1. Bilder som formidler hatefulle ytringer eller støtter terrorisme.
 2. Innhold som utgjør trusler (spesielt fysisk vold) eller ydmykelse.
 3. Bilder eller tekster som fremmer selvmord, anoreksi og andre typer selvpåført skade.
 4. Bilder av grafisk vold: så lenge de ikke har en informativ funksjon, og selv om de gjør det, forbeholder Instagram seg retten til å slette dem hvis det anser dem som “upassende”.

Selv om vi er overrasket i Spania og andre land, er skytevåpen veldig utbredt i USA, så bildene av pistoler, maskingevær, kuler og folk som skyter er ikke forbudt på Instagram hvis de ikke ser ut til å forårsake skade.

Copyright og personvern

Bilde - Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Endelig er det en serie med forbudt oppførsel på Instagram, som kan forårsake sletting av bilder. Tanken er at vi laster opp vårt eget innhold, slik at følgende publikasjoner er forbudt:

 1. Alt materiale som er opphavsrettslig beskyttet av tredjepart.
 2. Bilder som påvirker personvernet til en annen person.
 3. Ethvert bilde, video eller kommentar som bryter loven.
 4. Bilder, tekster eller noe innhold for å etterligne en annen person.

Bilde - Hvilke typer bilder er forbudt på Instagram?

Du ser det Instagram tar sine regler på alvor, og har algoritmer som er i stand til å gjenkjenne forbudte bilder selv uten å bli rapportert av brukere. Og er at Instagram forbereder til og med en shopping-app, så den trenger et forbilledlig fellesskap for å tiltrekke seg selskaper.

“Rotta som bader seg”, en viral slipper kontrovers om misbruk av dyr

Hva synes du om reglene i det sosiale nettverket? Har du noen gang lastet opp et av disse forbudte fotografiene?

Tabla de contenidos