Hvilken farge er leppene og neglene? Det nye virale bildet av WhatsApp

Det er sannsynlig at vi har fått et bilde av WhatsApp, der vi fikk vist en kvinnes lepper og negler, og i den medfølgende teksten ble det antydet at det var magisk eller opprettet av et universitet. Her forklarer vi trikset for det nye WhatsApp-viralt bilde der endre farge de lepper og spiker.

Teksten som følger med bildet fra personen som sender det til oss på WhatsApp består av fire trinn, der bildet vil endre farge, og dermed male leppene og neglene i forskjellige og slående farger.

“Hvor mye plass opptar hver ting i tankene dine?”, Virale de siste Instagram Stories

Bilde - Hvilken farge er leppene og neglene?  Det nye virale bildet av WhatsApp

Trinnene er disse som er nevnt i WhatsApp:

  1. Når du mottar bildet, er leppene og neglene rød farge.
  2. Når du laster ned bildet, endres leppene og neglene til Rosa farge.
  3. Når du berører bildet, endrer leppene og neglene farge sterk rød.
  4. Når du videresender bildet, endres leppene og neglene til grønn farge.

Forklaringen på denne saken er enkel. Det er fordi bildeformatet er PNG. Dette formatet støtter transparenter og semi transparenter. Takket være dette vil fargen på lepper og negler endre seg i henhold til bakgrunnen for hver anledning. Hvis bakgrunnen er lys, vil transparenten være lys, mens hvis den er mørk, får de en mørkere farge.

Bilde - Hvilken farge er leppene og neglene?  Det nye virale bildet av WhatsApp

Vi kan se at de eksisterer fulle transparenter og også semi transparenterDe siste er tydelig synlige på leppe og tannkjøtt. Takket være dette er realismen i fargene som er ervervet takket være bakgrunnen der vi ser på bildet, realistisk.

“Du svarte på statusen min, legg nå en som jeg velger”, en viral i WhatsApp-statene

Det er av denne grunnen at hvis bakgrunnen til plattformen der vi ser bildet blir svart, som skjer i WhatsApp, tar halvtransparentene en tone sterk rød.

Bilde - Hvilken farge er leppene og neglene?  Det nye virale bildet av WhatsApp

For å se det bedre, la oss forestille oss at plattformen vi ser på dette bildet på har en blå fargetone. Logisk sett vil transparensene vise a farge blå At vil integreres perfekt i bilde som vi har mottatt av WhatsApp.

WhatsApp fungerer i nattmodus

Vi kan faktisk gjøre dette med mangfold av forskjellige fargerSom vi kan gjøre med andre bilder, hvis vi vet hvordan vi skal takle litt med et eller annet bildedigeringsprogram.

Bilde - Hvilken farge er leppene og neglene?  Det nye virale bildet av WhatsApp

I den digitale verden er det ingen magi. Det er alltid en forklaring på enhver effekt som kan overraske oss. I dette tilfellet er det en virkelig enkel forklaring, men bildet kan gi oss spill hvis vi sender det til folk som ikke vet hva som er grunnen til at leppene og neglene skifter farge.

“Hvis du får en strømregning som det er umulig å betale”, den siste viralteksten fra Instagram

I tilfelle vi ønsker å fikle med bildet, vil første av bildene av denne oppføringen er opprinnelig (i PNG-format), der de ser ut Rosa farge, på grunn av den hvite bakgrunnen på dette nettstedet, i tilfelle vi ønsker det å overraske vår WhatsApp-kontakter på en enkel måte.

Det kan det også være brukt å lære mer om transparenter i bilderedigeringsprogrammer, og dermed bruker denne metoden til å gjøre opp oss selv, og endre fargen vår hud, av hår, av spiker, etc.

Bilde - Hvilken farge er leppene og neglene?  Det nye virale bildet av WhatsApp

Slik blir noe så enkelt som et bilde og en tekst hvilken farge er leppene og neglene, blir den siste WhatsApp-viralt bilde.

“Jeg kan ikke operere den, han er sønnen min”, den siste virale gåten på Instagram Stories

Hva synes du om dette virale WhatsApp-bildet? Har du mottatt bildet og ikke har klart å oppdage hvorfor leppene og neglene endret farge?