Hvilken farge skal jeg velge for den nye iPad Air 2 og iPad Mini 3?

iPad Air 2 og Mini 3 kommer med forskjellige farger tilgjengelig, sølv, gull og plassgrå

Den nye iPad Air 2 og Mini 3 kommer med det bredeste spekteret av farger som Apple har tilbudt til dags dato. Nå som vi har et bredt spekter av farger når du får en ny iPad-modell, kan det hende du trenger en anbefaling om å velge en eller annen farge.

Vi hjelper deg med å velge farge på din nye enhet, bli med.

Hvilken farge velger jeg for min nye iPad Air 2 eller Mini 3?

Vi skal liste en rekke aspekter som hjelper deg å velge en av de tilgjengelige fargene, begge for iPad Air 2som Mini 3, siden begge modellene har samme fargeutvalg: sølv, gull og romgrå. Men det må også huskes at hver farge har forskjellige aspekter i designet, som kan erklære balansen til fordel for den ene eller den andre.

ipad-luft-2-mini-3-farge-3

Hvit front eller vanlig svart

Det skal bemerkes at vi denne gangen ikke kan velge den hvite eller svarte fronten, som tidligere skjedd med iPad-modellene. Avhengig av hvilken farge du velger, vil denne ha den mest typiske hvite eller svarte fronten. For sølv- og gullfarger vil fronten til iPad Air 2 eller Mini 3 være hvit, og du kan ikke velge en annen farge. Hvis vi tvert imot vil ha den svarte fronten, blir vi nødt til å nøye oss med plassgrå for baksiden av det nye nettbrettet.

Det vil være brukere som liker fargen sølv eller gull, men ikke liker den hvite fronten, så det kan være et problem. I tillegg er noen brukere ikke fornøyde med en hvit front, og tvert imot, det samme skjer, så den valgte fargen har mer å gjøre med fargen de ønsker for fronten.

Farger mister styrke og andre viser riper

Det er en bekymring for at fargen ender med å miste styrke over tid, for sølv- og gullmodeller, med sin hvite front. I tillegg er den romgrå fargen mer utsatt for å vise riper som den nye iPad-en kan lide over tid, på grunn av den svarte fronten, noe mer skjøre i konstruksjonen.

ipad-luft-2-mini-3-farge-2-

Apple har jobbet for å finne ut hvordan du lager farger motstandsdyktige mot UV-stråler og andre kilder som kan misfarge den hvite fargen på fronten. Men i dette tilfellet trenger du bare å velge den grå fargen, og du trenger ikke å bekymre deg for det aspektet, takket være den svarte fronten. Men metallgrått har en anodisert skifer sort front som hevder å være mer utsatt for skader, så husk dette når du velger denne fargen.

En mer populær farge eller mer tilpasset farge

Den svarte fargen er alltid den mest populære, både for iPad-modeller, og for elektronikk og tilbehør generelt. Imidlertid er det veldig vanskelig å anodisere den virkelige svarte fargen, så Mini-versjonen er nærmere kullet og Air er mer av grafitten, og er ikke modeller med perfekt sort.

Siden svart er en så populær farge, er kanskje den romgrå fargen fargen som er valgt av de fleste brukere og blir den mest populære, takket være den svarte fronten. Av denne grunn kan det være bedre å velge en av de to andre fargene, sølv eller gull, for å ha en mer personlig eller mindre vanlig iPad Air 2 eller Mini 3.

ipad-luft-2-mini-3-farge-4

likevel, Valg av farge er noen ganger ikke så viktig, siden noen ganger dekslene eller tilbehøret som vi har på enheten dekker foran eller bak.. Så til slutt kommer det an på om du kommer til å dekke den eller ikke personaliseringen av iPad. Som vi har lært takket være iMore.

Ta hensyn til alle disse aspektene når du velger en eller annen farge. Vi håper du fant denne guiden nyttig for valg av farge og lansering av din nye Air 2 eller Mini 3. Hvis du vil ha et kraftig nettbrett, velger vi Air 2-modellen, fargen er opp til deg å velge.

Hvilken farge liker du mer? Hvilken ville du valgt? Fortell oss hva som er din favorittfarge på de tre tilgjengelige.