contadores Skip to content

Hvilken iPad Pro er best for meg? 10,5 vs 12,9 tommer

I år, iPad-modelloppsettet er bokstavelig talt større enn noen gang. Den nye 10,5-tommers enheten viser seg å være en stor forandring etter at den 9,7-tommers iPad alltid har hatt. Vi har selvfølgelig også en iPad Pro på størrelse med en gjennomsnittlig MacBook, 12,9 tommer.

Selvfølgelig, hvis du er i markedet og leter etter en iPad for å jobbe, tegne eller for klasse, du vil sikkert ha sett mellom disse to flotte enhetene. Det er veldig vanskelig å velge mellom 10,5 og 12,9 tommer, til tross for at a priori den nesten 13-tommers iPad virker latterlig stor.

Hva er den beste iPad-en for meg?

Først må vi huske at begge modellene er nøyaktig identiske inni. I begge vil vi finne en A10X-prosessor med en effekt som ligner på Intel i5 til den nye MacBook Pro, et batteri som når 10 timers kontinuerlig bruk, 4 GB RAM og det samme kameraet som iPhone 7.

Å oppsummere, de eneste forskjellene vi finner mellom disse to enhetene er på skjermen og i operativsystemet. Tro meg, hvis du skal bruke iPad på en profesjonell måte, så enorm som 12,9-tommers versjonen kan se ut, er det en størrelse som må tas med i betraktningen, siden skjermen er på størrelse med et DinA4-ark.

Forskjeller mellom begge iPadene

Som sagt, vi trenger ikke bare å velge mellom to skjermer i forskjellige størrelser. Begge iPad-ene har sine egne egenskaper i iOS som vi må ta hensyn til når vi velger det ene eller det andre, spesielt når de bruker iOS 11.

For eksempel på 12,9-tommers iPad vi kan finne et større og mer behagelig tastatur å skrive, med en rekke flere taster som inkluderer alle tallene hver for seg, slik at du kan velge symboler som “sekundære taster”. Det vil vi også finne på denne iPad vi kan ikke dele tastaturetSiden det ikke gir mye mening på grunn av skjermstørrelse og avstand.

Vi kan også forvente at 12,9-tommers iPad har mer plass for flere applikasjoner med delt skjerm, fordi hvis du ikke er i stand til å gjøre dette ennå, vil du ganske sikkert snart.

Det kan interessere deg | Hastighetstest iOS 10.3.3 vs iOS 11

Oppsummert, Hvis du planlegger å bruke iPad profesjonelt, enten det er for tegning eller skriving, vil 12,9-tommeren sannsynligvis passe bedre for deg. På den annen side, hvis du tror at mobilitet kommer først, eller du skal bruke den på et campus, eller du bare liker den klassiske størrelsen på iPad mer, er 10,5 ”din iPad.

Til slutt er det du som bestemmer hvilken iPad som passer best for deg.

Kilde | appleinsider.com